Life Force Amsterdam

4,9
178 reviews
Borneostraat 38, Amsterdam, 1094CL

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
178 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Daphne is een zeer professionele en vriendelijke therapeut.
Ik ben heel blij met de expertise van Daphne! Ze slaat telkens de spijker op zijn kop. Ze herstelt het contact tussen geest en lichaam. En lijkt precies te weten wat er aan de hand is. Ze is overigens erg netjes met schoonhouden van de praktijk en ventileren van de kamers. Ook niet onbelangrijk in deze pandemie. Aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Daphne
Neuro Musculair Therapeut, Holistisch Therapeut
5.0
122 reviews

Over

Ik werk vanuit een holistische benadering, waarin de nadruk ligt op de fysieke, genezende werking van triggerpoint - en neuromusculaire therapie. Lichaam en geest zijn één. Ik concentreer mij op spieren, gewrichten en bindweefsel, maar zoek vooral naar de oorzaak van de klachten, met als doel deze op te lossen. Met de soft tissue release is het zelfs mogelijk bindweefsel te mobiliseren en postuur te verbeteren . Ik maak gebruik van diverse technieken, zoals ergon (bindweefsel mobilisatie), dry needling, diepe compressie op triggerpoints, massage, medical taping en mobilisaties. Iedere behandeling is op maat. Want ieder mens is anders. Door mijn zeer leergierige karakter volg ik regelmatig bijscholing en cursussen. Zo blijf ik op de hoogte van nieuwe inzichten en blijven mijn behandelingen ook altijd in ontwikkeling.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Daphne

Vakkundig11
Getalenteerd10
Deskundig8
Uitzonderlijk8

Over

Life Force Amsterdam
Borneostraat 38
1094CL Amsterdam

Ben je toe aan ontspanning of heb je last van pijnklachten? In de Indische buurt huist salon Life Force Amsterdam; een adres voor wellnessmassages en doelgerichte therapieën. Daphne is een holistisch massage- en wellnesstherapeut en bij haar krijg je een behandeling op maat. Wat zijn jouw klachten en waar heb jij behoefte aan? Op basis hiervan krijg je een gepaste behandeling. Hierbij kunnen diverse oosterse en westerse massagetechnieken worden gebruikt. Het is belangrijk om naar de oorzaak te kijken en die boven water te halen. Daphne heeft verschillende trainingen en opleidingen gevolgd en heeft tevens medische basiskennis. Haar specialisme is triggerpoint therapy en dry needling. Je kunt hier dus zeker terecht als je last hebt van bijvoorbeeld lage rugpijn, nek- en schouderpijn, hoofdpijnklachten, chronische pijn, chronische vermoeidheid of als je hoogsensitief bent.

Let op: In verband met Corona gelieve 2 grote en 1 kleine handdoek meenemen naar de behandeling.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
12:0017:45
DoDonderdag
08:1513:00
VrVrijdag
13:0017:45
ZaZaterdag
11:3015:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019

Massagesalons in de buurt