Schoonheidsinstituut Terwijde

Musicallaan 13A, 3543ER Utrecht
4,2
80 reviews
Musicallaan 13A, 3543ER Utrecht

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,2
80 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
So far, one of the best! Easy to make an appointment, friendly and efficient service. Will deffinitely be using them again.
Shaakirah
20 hours ago
Jaouida
a month ago
Heerlijk!
Julia
2 months ago
I went there for wax. The technique used by Samira made it quite painless. They have got friendly staff. Will go there again.
Amna
3 months ago
Het is een leuke zaak en de vrouw is vriendelijk. Alleen had ik via treatwell de blackhead removal behandeling betaald. Maar in de salon bleek ze die behandeling niet meer te doen en moest ik kiezen voor een duurdere of een goedkopere. Ik heb uiteindelijk voor de goedkopere gekozen omdat ik geen zin had om €31 extra te betalen voor de duurdere behandeling.
Keshia
4 months ago
Show venue reply...
Show more reviews...

About

Schoonheidsinstituut Terwijde
Musicallaan 13A
3543ER Utrecht

Voor een stralende en gezonde huid kun je terecht bij Schoonheidsinstituut Terwijde. Deze schoonheidssalon aan de Musicallaan in Utrecht biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Het personeel is gespecialiseerd en gediplomeerd in huidverbetering, maar je kunt hier ook terecht voor microdermabrasie, harsen, Braziliaanse wax, massages en manicure. De huid staat centraal en wordt behandeld met de producten van Dermalogica en Neoderma. Een behandeling bij Schoonheidsinstituut Terwijde zorgt voor een mooi en lang resultaat.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:3018:00
WedWednesday
09:3018:00
ThuThursday
09:3021:00
FriFriday
09:3021:00
SatSaturday
09:3018:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby