Schoonheidsinstituut Terwijde

Musicallaan 13A, 3543ER Utrecht
4,2
61 reviews
Musicallaan 13A, 3543ER Utrecht

Reviews

4,2
61 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb een microzone age repair treatment op treatwell geboekt. De beschrijving zegt dat de behandeling epileren omvat, maar het personeel van de salon zei dat epileren niet is inbegrepen in de behandeling, dus moest ik 9,50 extra betalen. Dat vond ik heel vervelend. Anders is het een mooie salon. Samira is een uitstekende schoonheidsspecialist. Geweldige gastvrijheid en service.
Ramya
één maand geleden
Alles gewoon helemaal goed !
Monique
2 maanden geleden
Overall ben ik tevreden met het resultaat. Ik had epileren en verven voor de wenkbrauwen geboekt online. Echter in de winkel moest ik meer afrekenen dan online was aangegeven. Samira had een andere behandeling verricht zonder mij hierover in te lichten. Beetje vervelend. Maar niet zo vervelend als de bruine verfvlek die in mijn blonde haar terecht is gekomen. Na de salon hierover ingelicht te hebben kreeg ik terug ‘dat ik maar niet aan mijn haar had moeten zitten tijdens de behandeling’. Vervelend dat er geen enkel begrip werd getoond voor het probleem... Ondanks het wel mooie resultaat zou ik hier niet terugkeren.
Ilse
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Astrid
2 maanden geleden
Simone
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidsinstituut Terwijde
Musicallaan 13A
3543ER Utrecht

Voor een stralende en gezonde huid kun je terecht bij Schoonheidsinstituut Terwijde. Deze schoonheidssalon aan de Musicallaan in Utrecht biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Het personeel is gespecialiseerd en gediplomeerd in huidverbetering, maar je kunt hier ook terecht voor microdermabrasie, harsen, Braziliaanse wax, massages en manicure. De huid staat centraal en wordt behandeld met de producten van Dermalogica en Neoderma. Een behandeling bij Schoonheidsinstituut Terwijde zorgt voor een mooi en lang resultaat.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt