Sen-Sib

Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam
Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam

Browse services

Venue reviews

Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

RatingFilter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Bij mijn 1e bezoek zei Conny mij dat ik, om voor vergoeding door mijn zorgverzekering in aanmerking te komen, ik minimaal 3 consulten bij haar moest afnemen. Dit zou regelgeving zijn vanuit haar beroepsvereniging. Na 3 teleurstellende behandelingen, zonder enig effect, heb ik hierover navraag gedaan bij de betreffende beroepsvereniging en die gaf zeer stellig te kennen dat dit niet klopt! Ze heeft mij hierover bewust voorgelogen en misleid. Erg onplezierig en een therapeut onwaardig gedrag.
Connie has been wonderful, not only understanding my issue but a great listener and has set me on a good path to taking better care of my mind body and soul. I feel extremely lucky to have met her and would highly recommend her.
Connis is een hele vakkundige therapeut en erg prettig in de omgang.
Show more reviews...

Meet the team

Conny
4.6
23 reviews

Services

Massage

About

Sen-Sib
Houtrijkstraat 42
1013VD Amsterdam

Aan de Houtrijkstraat in Amsterdam is Paramedisch Natuurgeneeskundige Praktijk Sen-Sib gevestigd. Bij deze salon worden klachten gezien als een (dis)balans in de energiebanen (sen). De massages die hier gegeven worden zijn gericht op vijf natuurgerichteprincipes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Conny is gespecialiseerd in het verhelpen van specifieke klachten, maar ook voor een professionele ontspanningsmassage ben je hier aan het juiste adres. Doordat ze natuurgeneeskundige is, krijg je in de meeste gevallen een gedeelte van het consult vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Let op: er kan niet gepind worden in de salon.

MonMonday
13:0020:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0022:00
ThuThursday
10:0022:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby