Sen-Sib

Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam
4,8
32 reviews
Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,8
32 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Conny is een wonder! Ik kom altijd verkwikt en pijnvrij bij haar vandaan.
HM
13 days ago
Sinds een paar maanden masseert Conny mijn pijnlijke buik in verband met een Prikkelbaar Darm Syndroom. Na jaren van dagelijks veel misere en weinig energie, heb ik nu beduidend minder pijn en is de boel minder opgezet. Echt geweldig! Conny is een schat, ik voel me bij haar heel erg veilig en op mijn gemak. Kan haar behandelingen iedereen aanraden!
Heleen
a month ago
Conny voelt haarfijn aan wat je nodig hebt! Stevige behandeling waar nodig is om de energiestroom weer op gang te helpen. Een aanrader!
Daphne
2 months ago
Urmy
2 months ago
Goede behandeling met na 2 dagen verlichting van mijn pijn waardoor ik weer wat werkzaamheden kan verrichten. Ik zal nog een behandeling nodig hebben.
Mirjam
4 months ago
Show more reviews...

About

Sen-Sib
Houtrijkstraat 42
1013VD Amsterdam

Aan de Houtrijkstraat in Amsterdam is Paramedisch Natuurgeneeskundige Praktijk Sen-Sib gevestigd. Bij deze salon worden klachten gezien als een (dis)balans in de energiebanen (sen). De massages die hier gegeven worden zijn gericht op vijf natuurgerichteprincipes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Conny is gespecialiseerd in het verhelpen van specifieke klachten, maar ook voor een professionele ontspanningsmassage ben je hier aan het juiste adres. Doordat ze natuurgeneeskundige is, krijg je in de meeste gevallen een gedeelte van het consult vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Let op: er kan niet gepind worden in de salon.

MonMonday
13:0020:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0022:00
ThuThursday
10:0022:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby