Sen-Sib

Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam
4,8
31 reviews
Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Sinds een paar maanden masseert Conny mijn pijnlijke buik in verband met een Prikkelbaar Darm Syndroom. Na jaren van dagelijks veel misere en weinig energie, heb ik nu beduidend minder pijn en is de boel minder opgezet. Echt geweldig! Conny is een schat, ik voel me bij haar heel erg veilig en op mijn gemak. Kan haar behandelingen iedereen aanraden!
Heleen
14 dagen geleden
Conny voelt haarfijn aan wat je nodig hebt! Stevige behandeling waar nodig is om de energiestroom weer op gang te helpen. Een aanrader!
Daphne
16 dagen geleden
Urmy
17 dagen geleden
Goede behandeling met na 2 dagen verlichting van mijn pijn waardoor ik weer wat werkzaamheden kan verrichten. Ik zal nog een behandeling nodig hebben.
Mirjam
3 maanden geleden
Ik heb vaak last van mijn rug en nek. Soms kom ik zelfs helemaal krom binnen van de pijn en omdat m'n spieren zo verkrampt zijn en dan verlaat ik het pand weer rechtop. Conny weet altijd precies die plekken te vinden die de pijn veroorzaken. Je ligt op een grote mat en je wordt gemasseerd door je kleding heen, net als in Thailand. Daar ben ik overigens ook heel vaak gemasseerd, maar Hollandse Conny staat echt op mijn top 1!
pien
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sen-Sib
Houtrijkstraat 42
1013VD Amsterdam

Aan de Houtrijkstraat in Amsterdam is Paramedisch Natuurgeneeskundige Praktijk Sen-Sib gevestigd. Bij deze salon worden klachten gezien als een (dis)balans in de energiebanen (sen). De massages die hier gegeven worden zijn gericht op vijf natuurgerichteprincipes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Conny is gespecialiseerd in het verhelpen van specifieke klachten, maar ook voor een professionele ontspanningsmassage ben je hier aan het juiste adres. Doordat ze natuurgeneeskundige is, krijg je in de meeste gevallen een gedeelte van het consult vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Let op: er kan niet gepind worden in de salon.

MaMaandag
13:0020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt