Sen-Sib

Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam
4,8
34 reviews
Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Sinds de folder op de mat van Sen-Sib lig ik met regelmaat op de mat voor een maatwerk massage. Inmiddels al weer 7 jaar geleden. Als vaste klant een genot om alles even los te laten en mij over te geven aan de vakkundige Thaise drukpunten massage. Vooraf vraagt Conny wat extra aandacht nodig heeft? Zo kan zij inzoomen op een bepaald gebied. Heel fijn! Ik ben haar heel dankbaar en hoop nog lang van haar warme energie te mogen genieten. Voor mij is ieder bezoek aan Sen-Sib een mini vakantie in eigen omgeving :)
Liesbeth
4 dagen geleden
Urmy
8 dagen geleden
Conny is een wonder! Ik kom altijd verkwikt en pijnvrij bij haar vandaan.
HM
één maand geleden
Sinds een paar maanden masseert Conny mijn pijnlijke buik in verband met een Prikkelbaar Darm Syndroom. Na jaren van dagelijks veel misere en weinig energie, heb ik nu beduidend minder pijn en is de boel minder opgezet. Echt geweldig! Conny is een schat, ik voel me bij haar heel erg veilig en op mijn gemak. Kan haar behandelingen iedereen aanraden!
Heleen
2 maanden geleden
Conny voelt haarfijn aan wat je nodig hebt! Stevige behandeling waar nodig is om de energiestroom weer op gang te helpen. Een aanrader!
Daphne
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sen-Sib
Houtrijkstraat 42
1013VD Amsterdam

Aan de Houtrijkstraat in Amsterdam is Paramedisch Natuurgeneeskundige Praktijk Sen-Sib gevestigd. Bij deze salon worden klachten gezien als een (dis)balans in de energiebanen (sen). De massages die hier gegeven worden zijn gericht op vijf natuurgerichteprincipes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Conny is gespecialiseerd in het verhelpen van specifieke klachten, maar ook voor een professionele ontspanningsmassage ben je hier aan het juiste adres. Doordat ze natuurgeneeskundige is, krijg je in de meeste gevallen een gedeelte van het consult vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Let op: er kan niet gepind worden in de salon.

MaMaandag
13:0020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt