Sen-Sib

Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam
4,8
19 reviews
Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam

Reviews

4,8
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prima
Wilma
14 dagen geleden
Geweldig in 1 woord!
Anoniem
één maand geleden
Fantastisch! Ik ben dit keer onder behandeling vanwege schouderklachten en ik heb zoals altijd) spijt dat ik niet eerder ben gegaan. Conny heeft gouden handen, en is al verschillende keren mijn reddende engel geweest.
Ineke
4 maanden geleden
Conny is mijn held.... Altijd als het weer helemaal mis gaat met mijn rug dan redt zij mij. Ook toen ik bijna moest bevallen en zo krom stond door de rugpijn dat een natuurlijke bevalling niet zou lukken (en medicijnen mochten natuurlijk niet) heeft zij ervoor gezorgd dat ik 3 dagen later via de natuurlijke weg op eigen kracht bevallen ben. Maar met een RSI arm kan je net zo goed bij haar terecht.
pien
5 maanden geleden
Keukenkamp
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sen-Sib
Houtrijkstraat 42
1013VD Amsterdam

Aan de Houtrijkstraat in Amsterdam is Paramedisch Natuurgeneeskundige Praktijk Sen-Sib gevestigd. Bij deze salon worden klachten gezien als een (dis)balans in de energiebanen (sen). De massages die hier gegeven worden zijn gericht op vijf natuurgerichteprincipes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Conny is gespecialiseerd in het verhelpen van specifieke klachten, maar ook voor een professionele ontspanningsmassage ben je hier aan het juiste adres. Doordat ze natuurgeneeskundige is, krijg je in de meeste gevallen een gedeelte van het consult vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Let op: er kan niet gepind worden in de salon.

Maandag
13:0020:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt