Reviews

4,9
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Keukenkamp
2 maanden geleden
Prima ervaring
Tien
4 maanden geleden
Ik had ontzettende buikpijn en na de massage was het weg! Een fantastische ervaring!
Anoniem
5 maanden geleden
Conny is echt geweldig. Ze is aandachtig, zorgzaam en ontzettend intuïtief. Altijd een genot om bij haar te komen. De Chi Nei Tsang massages zijn eigenlijk nog het enige wat helpt bij mijn buik problemen. Elke keer voel ik me zo veel lichter, zowel dat mijn buikpijn verdwenen is, als emotioneel opgeruimd. Ik kom al een tijdje bij haar, en elke keer is zo anders. Wat een veelzijdige masseuse!
Anoniem
5 maanden geleden
Wat een warm en lief mens is Conny! Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Ik kwam al snel in een ontspannen toestand en door haar kundige aanraking wist ze precies welke punten ze moest behandelen om mij te raken. Soms emotioneel een ontlading en soms fysiek een bevrijding van spanning. Ik voelde me loom en energiek tegelijk toen ik naar huis ging !
Kyra
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sen-Sib
Houtrijkstraat 42
1013VD Amsterdam

Aan de Houtrijkstraat in Amsterdam is Paramedisch Natuurgeneeskundige Praktijk Sen-Sib gevestigd. Bij deze salon worden klachten gezien als een (dis)balans in de energiebanen (sen). De massages die hier gegeven worden zijn gericht op vijf natuurgerichteprincipes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Conny is gespecialiseerd in het verhelpen van specifieke klachten, maar ook voor een professionele ontspanningsmassage ben je hier aan het juiste adres. Doordat ze natuurgeneeskundige is, krijg je in de meeste gevallen een gedeelte van het consult vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Let op: er kan niet gepind worden in de salon.

Maandag
13:0020:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt