Sen-Sib

Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam
4,8
28 reviews
Houtrijkstraat 42, 1013VD Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goede behandeling met na 2 dagen verlichting van mijn pijn waardoor ik weer wat werkzaamheden kan verrichten. Ik zal nog een behandeling nodig hebben.
Mirjam
9 dagen geleden
Ik heb vaak last van mijn rug en nek. Soms kom ik zelfs helemaal krom binnen van de pijn en omdat m'n spieren zo verkrampt zijn en dan verlaat ik het pand weer rechtop. Conny weet altijd precies die plekken te vinden die de pijn veroorzaken. Je ligt op een grote mat en je wordt gemasseerd door je kleding heen, net als in Thailand. Daar ben ik overigens ook heel vaak gemasseerd, maar Hollandse Conny staat echt op mijn top 1!
pien
10 dagen geleden
Conny is de beste!
Bas
één maand geleden
Heerlijke massage gehad bij Conny, Het voelde meteen goed alsof we elkaar al jaren kenden. Ze is heel erg intuïtieve en voelt je goed aan. Had op verschillende plekken blokkades en die zijn verholpen, De volgende dag realiseerde ik mij dat mijn pijnlijke was verdwenen. Ik voelde mij vrij en licht.
Urmy
één maand geleden
De therapeutische behandeling overstijgt al je verwachtingen. Ik kwam binnen met veel pijn en beperking van een frozen shoulder, en ging nagenoeg pijnvrij en met al veel meer bewegingsverbetering naar buiten. Heel bijzonder, strekt zeker tot de aanbeveling.
Marianne
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sen-Sib
Houtrijkstraat 42
1013VD Amsterdam

Aan de Houtrijkstraat in Amsterdam is Paramedisch Natuurgeneeskundige Praktijk Sen-Sib gevestigd. Bij deze salon worden klachten gezien als een (dis)balans in de energiebanen (sen). De massages die hier gegeven worden zijn gericht op vijf natuurgerichteprincipes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Conny is gespecialiseerd in het verhelpen van specifieke klachten, maar ook voor een professionele ontspanningsmassage ben je hier aan het juiste adres. Doordat ze natuurgeneeskundige is, krijg je in de meeste gevallen een gedeelte van het consult vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Let op: er kan niet gepind worden in de salon.

Maandag
13:0020:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt