Sense Androgyn (voorheen Carlos Kappers)

Central Plaza 12, 3012TW Rotterdam
4,4
260 reviews
Central Plaza 12, 3012TW Rotterdam
Off-peak discounts

Browse services

Venue reviews

4,4
260 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Op zoek naar een andere kapper en: Gevonden! Ik heb een prettige behandeling gekregen door het vriendelijke personeel van SA. Het resultaat was top! Erg blij met mijn nieuwe kapsel.
Vanessa
3 days ago
Claudia
4 days ago
Ik had netjes een afspraak gemaakt via Treatwell en de prijs en tijd werd aangegeven, samen met het (verkeerde) adres. Na een lange reistijd kwam ik aan op het juiste adres. Ik werd gelijk meegenomen en mijn haren werden gewassen. Vervolgens 50 minuten gewacht om te laten föhnen. Er was geen degelijke handdoek dus alles druppelde over mijn broek. Eenmaal in de stoel om te föhnen heeft een medewerker er 1 uur erover gedaan. Hierna kon ik natuurlijk niet geknipt worden, maar moest ik een 40 minuten wachten. Het knippen zelf duurde ook ruim 1 uur. Op de site staat €50,-. Maar ze laten je €80,- in de salon afrekenen. Personeel is vriendelijk, maar zeker niet bekwaam. Als ik vroeg hoe lang het nog duurde, kreeg ik elke keer als antwoord: "Je bent bijna aan de beurt". Verder geen uitleg, empathie of besef dat men andere afspraken heeft. Het knipwerk is prima, maar zeker niet waard om zo lang erop te wachten.
Anonymous
7 days ago
De behandeling duurde 5.5 uur terwijl 1.5 uur gepland stond. Daarnaast werd ik geholpen door stagiaires met weinig ervaring en telkens kwam iemand anders mij helpen. Erg onprofessioneel. Meerdere klanten vroegen waarom het zo lang duurde. Het eindresultaat is mooi.
Anonymous
8 days ago
Carlos neemt echt de tijd voor je. Dubbel en dwars waard!
Anonymous
11 days ago
Show more reviews...

About

Sense Androgyn (voorheen Carlos Kappers)
Central Plaza 12
3012TW Rotterdam

Bij kapsalon Sense Androgyn in het C.S. Kwartier in Rotterdam kan je terecht voor haarstijlen voor hem en haar. Het team heeft talent, kennis, ervaring en levert kwaliteit. Ze houden de veranderende trends in de gaten om jou een passend advies te kunnen geven. Zo krijg je een uniek, creatief kapsel dat precies bij je stijl past. Eigenaar Carlos is een topstylist die vernieuwend is maar ook oog heeft voor klassieke stijlen. Hij houdt vast aan zijn credo: "Er zijn heel veel kappers die goed kunnen knippen, maar slechts enkelen die daadwerkelijk weten welk kapsel geknipt is voor de klant!".

Leuk weetje: Sense Androgyn heeft meerdere prijzen gewonnen tijdens de Coiffure Awards 2018. Onder andere voor het beste team, de beste kleur en beste dameskapsels!

Monday
Closed
Tuesday
10:0020:00
Wednesday
10:0020:00
Thursday
10:0020:00
Friday
10:0020:00
Saturday
10:0018:00
Sunday
12:0018:00
Products used in this venue
Venue awards
Most Booked 2018

Hair Salons nearby