Sense Androgyn (voorheen Carlos Kappers)

Central Plaza 12, 3012TW Rotterdam
4,4
291 reviews
Central Plaza 12, 3012TW Rotterdam
Off-peak discounts

Browse services

Venue reviews

4,4
291 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Uitmuntende service en kwaliteit. De enige plek waar ik nog ga om mijn haar te knippen. Gezien de kwaliteit vind ik de prijs nog aan de lage kant, maar mij hoor je niet klagen 😜. Ga zo door heren en dames.
Dwight Pocorni
4 days ago
Carlos kent zijn vak en levert kwaliteit alleen zou het prettiger zijn als er wat meer transparantie zou in de samenstelling van de prijzen. Vooral bij het kiezen van verschillende behandelingen.
charon
4 days ago
door Carlos geknipt. hij is zoals vele reviews hier heel goed in zijn werk. als je gewoon een kapel wilt en niet bijzonders kan kenbaar een kapper gaan. maar Carlos heeft aandacht voor zijn werk en doet het met veel plezier. maar het resultaat is dan ook anders. hij creëert kapsels, hoe cliché het ook klinkt.
Andre
5 days ago
Perfect geknipt en highlights gekregen. Duurde alleen wel wat langer dan gepland, maar had het er wel voor over.
Anonymous
10 days ago
Wijnand
11 days ago
Show more reviews...

About

Sense Androgyn (voorheen Carlos Kappers)
Central Plaza 12
3012TW Rotterdam

Bij kapsalon Sense Androgyn in het C.S. Kwartier in Rotterdam kan je terecht voor haarstijlen voor hem en haar. Het team heeft talent, kennis, ervaring en levert kwaliteit. Ze houden de veranderende trends in de gaten om jou een passend advies te kunnen geven. Zo krijg je een uniek, creatief kapsel dat precies bij je stijl past. Eigenaar Carlos is een topstylist die vernieuwend is maar ook oog heeft voor klassieke stijlen. Hij houdt vast aan zijn credo: "Er zijn heel veel kappers die goed kunnen knippen, maar slechts enkelen die daadwerkelijk weten welk kapsel geknipt is voor de klant!".

Leuk weetje: Sense Androgyn heeft meerdere prijzen gewonnen tijdens de Coiffure Awards 2018. Onder andere voor het beste team, de beste kleur en beste dameskapsels!

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0020:00
WedWednesday
10:0020:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
12:0018:00
Products used in this venue
Venue awards
Most Booked 2018

Hair Salons nearby