Sjenkels Amsterdam

Van Baerlestraat 126, Amsterdam, 1071BD

Sorry, Sjenkels Amsterdam is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Colour Lounge Beauty

703 reviews
Ceintuurbaan 234 HS, 1072GE Amsterdam

Aquarela Hair Salon

169 reviews
Valeriusstraat 35 , Amsterdam

Sofia Hairsalon

389 reviews
Ceintuurbaan 47h, Amsterdam

Browse services

Venue reviews

4,1
17 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heel erg blij met mijn nieuwe kapsel! Mirjam heeft het prachtig gedaan. Enkel minpuntje: slechte communicatie wat betreft dubbele boeking (andere boeking in hun eigen systeem). Met 2 verschillende personen hierover contact gehad per mail en telefoon die dit niet van elkaar wisten.
Helemaal tevreden!
Ik werd niet verwacht communicatie met treatwell was in de kappersvak niet je dat Vandaar dat ze mij niet verwachten Toch kwam er een oplossing zonder dat ik wist dat er iets mis was en inkeerde geknipt met veel aandacht Drinken kreeg ik niet aangeboden en bij binnenkomst geen groet
Zoals altijd, erg goed geknipt
helemaal goed
Show more reviews...

About

Sjenkels Amsterdam
Van Baerlestraat 126
1071BD Amsterdam

Bij Sjenkels Amsterdam aan de gezellige Van Baerlestraat is de hele familie welkom voor een goede knipbeurt. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en dus zal het team alles op alles zetten om aan jouw wensen te voldoen. Voorafgaand aan een behandeling wordt daarom eerst gekeken naar jou als persoon en vervolgens naar de mode. Het gepassioneerde team is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen vanwege hun ervaring tijdens modeshows en fotoshoots, maar ook voor een tijdloos kapsel ben je hier aan het juiste adres. Een nieuwe coupe, geweldige styling of mooie kleuring, niets is bij Sjenkels Amsterdam onmogelijk.

MonMonday
12:0018:00
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
09:0016:00
SunSunday
Closed