Sjenkels Amsterdam

Van Baerlestraat 126, 1071BD Amsterdam
4,2
10 reviews
Van Baerlestraat 126, 1071BD Amsterdam

Reviews

4,2
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb via Treatwell een afspraak gemaakt. Kort daarop ben ik gebeld door Fabian, Senior Stylist. Hij heft me laten weten, dat ik 10 minuten later zou moeten komen, wat ik geen problem vond. Op de tijd van de afspraak was hij nog steeds bezig met een klant, dus bleef ik 30 minuten wachten. Na 30 minuten ben ik opghaald door een aardige maar zeer junior kapster, die zonder enig uitleg mij vroeg wat mijn wensen waren. De senior kapper ging ondertussen met een ander cliente door. Uiteindelijk ben ik slecht geknipt na een onacceptabele wachtijd voor 50,-Euro. Dus een keer en nooit meer bij Sjenkels.
Jochen
10 dagen geleden
Ik werd goed ontvangen en direct netjes naar een plekje geholpen. Er werd gelijk aandacht besteed aan mijn wensen en Bianca vertelde heel duidelijk wat ze met mijn haar ging doen om mijn gewenste resultaat te behalen. Ze ging heel professioneel en zorgvuldig met mijn haar om en werd ook toen ik moest wachten, om de toner in te laten werken, goed verzorgd. Na het föhnen werd m’n haar met alle gemak nog even gestyled, precies op de manier zoals ik het thuis ook makkelijk kan doen! Zonder extra producten of andere dingen die veel tijd kosten ‘s ochtends. Mijn haar voelt gezond en zit goed zoals het nu valt nadat Bianca het geknipt heeft. Echt een super professionele salon!
Diane
één maand geleden
Mooie salon, vakkundig personeel. Werken met mooie producten. Heel tevreden klant!
Jolanda
één maand geleden
Professioneel en zeer vriendelijk. Advies over kleuring was helemaal top.!
Elly van Zwieten Dits
één maand geleden
Veel aandacht voor de klant. Prettige sfeer in de salon. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden door de stylist.
Eva
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Sjenkels Amsterdam
Van Baerlestraat 126
1071BD Amsterdam

Bij Sjenkels Amsterdam aan de gezellige Van Baerlestraat is de hele familie welkom voor een goede knipbeurt. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en dus zal het team alles op alles zetten om aan jouw wensen te voldoen. Voorafgaand aan een behandeling wordt daarom eerst gekeken naar jou als persoon en vervolgens naar de mode. Het gepassioneerde team is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen vanwege hun ervaring tijdens modeshows en fotoshoots, maar ook voor een tijdloos kapsel ben je hier aan het juiste adres. Een nieuwe coupe, geweldige styling of mooie kleuring, niets is bij Sjenkels Amsterdam onmogelijk.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt