Sjenkels Amsterdam Reviews

Van Baerlestraat 126, 1071BD Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,1
17 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
It was great, I truly recommend it! I got exactly what I wanted and even better! Thank you Miriam!
I never had the treatment, as I went there and it was closed, when I was supposed to have my treatment. went there from Amsterdam for nothing.
Mijn eerste keer bij Sjenkels, blij verrast door de vriendelijke ontvangst en kundige kapper Patrick. Wat ik vooral fijn vond: ik werd serieus genomen toen ik verteld wat ik graag wilde, Patrick dacht mee & we hadden daarna een leuk, relaxt gesprek met elkaar. De hele sfeer was relaxt, professioneel en vriendelijk, precies de goede combi. O en ik ben erg, erg goed geknipt :-)
Ik heb via Treatwell een afspraak gemaakt. Kort daarop ben ik gebeld door Fabian, Senior Stylist. Hij heft me laten weten, dat ik 10 minuten later zou moeten komen, wat ik geen problem vond. Op de tijd van de afspraak was hij nog steeds bezig met een klant, dus bleef ik 30 minuten wachten. Na 30 minuten ben ik opghaald door een aardige maar zeer junior kapster, die zonder enig uitleg mij vroeg wat mijn wensen waren. De senior kapper ging ondertussen met een ander cliente door. Uiteindelijk ben ik slecht geknipt na een onacceptabele wachtijd voor 50,-Euro. Dus een keer en nooit meer bij Sjenkels.
Ik werd goed ontvangen en direct netjes naar een plekje geholpen. Er werd gelijk aandacht besteed aan mijn wensen en Bianca vertelde heel duidelijk wat ze met mijn haar ging doen om mijn gewenste resultaat te behalen. Ze ging heel professioneel en zorgvuldig met mijn haar om en werd ook toen ik moest wachten, om de toner in te laten werken, goed verzorgd. Na het föhnen werd m’n haar met alle gemak nog even gestyled, precies op de manier zoals ik het thuis ook makkelijk kan doen! Zonder extra producten of andere dingen die veel tijd kosten ‘s ochtends. Mijn haar voelt gezond en zit goed zoals het nu valt nadat Bianca het geknipt heeft. Echt een super professionele salon!