Sportmassage Haarlemmermeer

Bernard Zweershof 3, 2132KJ Hoofddorp
4,7
95 reviews
Bernard Zweershof 3, 2132KJ Hoofddorp
Last minute

Browse services

Venue reviews

4,7
95 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Fijn dat ik zo supersnel terecht kon en bovendien zo dichtbij huis. Daardoor zeer laagdrempelig direct te boeken! Edward is heel aardig en bekwaam, zeer welwillend je ook verder te helpen (oefeningen toesturen). Heel tevreden!
Susanne
2 hours ago
Het wa weer een geweldige massage gegeven door Edward. Hij is een hele kundige, proffesionele masseur. Hij weet precies wat hij moet doen om je klacht aan te pakken. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede massage.
Jeannine
20 days ago
Show venue reply...
Prima ruimte en goede massage voor achterkant benen
Ronald
25 days ago
Mijn monnikskapspier zat vast en veroorzaakte hoofdpijn, na 1 behandeling van Edward al een enorme verlichting, hij is een zeer goede en professionale masseur
pascal
2 months ago
Show venue reply...
Sporters weten hoe moeilijk het is om een echte sportmasseur te vinden. Wel, Edward is een echte top sportmasseur. Heel professioneel en aardig. Pijn is bijna helemaal weg. Bedankt!
Isa
2 months ago
Show venue reply...
Show more reviews...

About

Sportmassage Haarlemmermeer
Bernard Zweershof 3
2132KJ Hoofddorp

Bij Sportmassage Haarlemmermeer in Hoofddorp kun je in een fijne behandelruimte terecht voor zowel sportmassages als ontspannende massages. Eigenaar Edward is een gecertificeerd NGS-sportmasseur en voorziet je met veel plezier en zijn professionele aanpak van een fijne, effectieve massage. Naast de locatie in Hoofddorp heeft Edward ook nog een locatie in Amstelveen waar verschillende professionele therapeuten zijn gevestigd. Hierdoor kun je, indien nodig, altijd doorverwezen worden. Wel zo'n fijn idee dus. Kom je met de auto? Dan kun je voor de deur gratis parkeren.

MonMonday
08:0021:00
TueTuesday
08:0017:00
WedWednesday
08:0021:00
ThuThursday
08:0017:00
FriFriday
08:0021:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
08:0011:00

Massage & Therapy Centres nearby