Reviews

4,7
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb deze sportmasser via Google gevonden, het was dus een gok. Maar ik ben aangenaam verrast. De sportmasseur wist waar hij het over had, bezat de vakkennis en heeft er voor gezorgd dat mijn klachten twee dagen na de massage nagenoeg zijn verdwenen. De behandelkamer zag er prima uit, kortom ik ben zeer tevreden!
Mirjam
15 dagen geleden
Ervaren aardige sportmasseur met gouden handen.
Anoniem
één maand geleden
The one hour body massage was professional and pleasant and left me very relaxed. The studio is in a residential area but fully equipped and Edward, the masseur, is knowledgeable and friendly.
Marta
2 maanden geleden
Pima ontvangst, goede uitleg, aardige vent en een goede behandeling. Zeker een aan te raden.
Frank
2 maanden geleden
Jankos
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sportmassage Haarlemmermeer
Bernard Zweershof 3
2132KJ Hoofddorp

Bij Sportmassage Haarlemmermeer kun je in een fijne behandelruimte terecht voor zowel sportmassages als ontspannende massages. Eigenaar Edward is een gecertificeerd NGS-sportmasseur en voorziet je met veel plezier en zijn professionele aanpak van een fijne, effectieve massage. Naast de locatie in Hoofddorp heeft Edward ook nog een locatie in Amstelveen waar verschillende professionele therapeuten zijn gevestigd. Hierdoor kun je, indien nodig, altijd doorverwezen worden. Wel zo'n fijn idee dus. Kom je met de auto? Dan kun je voor de deur gratis parkeren.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt