Treat Yourself

Hoogte Kadijk 38, 1018BM Amsterdam
4,9
73 reviews
Hoogte Kadijk 38, 1018BM Amsterdam
Off peak

Browse services

All
Face
Massage

Our Work

Venue reviews

4,9
73 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ben ontzettend blij met mijn henna-brows! Aksana is heel precies; de vorm is perfect geworden. Ook luistert ze heel goed naar je, zodat je samen tot het gewenste resultaat komt.
Show venue reply...
Enorm fijne behandeling (Forever Young facial) die ik voor de tweede keer bij Aksana heb gehad. Heerlijk relaxt loop je daarna weer naar buiten. Extra top: ze heeft een foto van mijn moedervlek gedeeld met een dermatoloog, super fijn om hier nog een advies over te krijgen na afloop van de behandeling.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Aksana
5.0
42 reviews

About

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, gezicht- en lichaamsmassage, wimperslifting en wenkbrauwen styling. Uw wensen staan centraal in mijn salon en met al mijn aandacht, eerlijkheid en kennis streef ik er naar om u de beste behandeling te geven.

Services

Face
Massage

Portfolio

About

Treat Yourself
Hoogte Kadijk 38
1018BM Amsterdam

Bij de Kadijken in Amsterdam zit schoonheidssalon Treat Yourself gevestigd. Wil je graag een wimperlift? Of kunnen je wenkbrauwen wel een upgrade gebruiken? Stop maar met zoeken: eigenaresse Aksana helpt je met alle liefde verder. Ze heeft namelijk een ware passie voor beauty. Daarnaast vindt ze persoonlijke aandacht belangrijk. Je kunt bij haar terecht voor onder andere een wimperlift, henna brows en microblading. Kan je lichaam ook wel wat aandacht gebruiken? Boek dan een ontspanningsmassage of Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage erbij!

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
14:0022:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
08:0018:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Gigi

Beauty Salons nearby