Brouwersgracht 226 B, Amsterdam
Vandaag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Medisch en tanden

Reviews

4,8
100 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geweldige pedicure!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M
Margarita
Doctor & Injectables Specialist

Over

Margarita heeft veel ervaring op het gebied van injectables. Naast fillers en botox werkt ze met homeopathische mesotherapie en cosmetische acupunctuur. Met twee laatste technieken behandelt ze ook dagelijks mensen met perifere aangezichtsverlamming. Margarita werkt onder het motto: minder is meer. Als u beter en niet anders wilt uitzien, dan bent u hier op het juiste adres. Eerlijk advies en natuurlijke uitstraling is wat u van Drs Margarita Petrova kunt verwachten.

Behandelingen

Medisch en tanden
Klaudia
Pedicure & Waxing specialist

Over

Klaudia heeft meer dan 6 jaar ervaring in pedicure en waxing. Zij werkt professioneel, zorgvuldig en hygiënisch. Zij is oprecht en luistert goed naar de wensen van de klant. Klaudia werkt met dierproefvrije producten van LYCON en SEMILAC.

Behandelingen

Nagels
Ontharen
Fysiotherapie
Aksana
Skin Expert
5.0
62 reviews

Over

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, Hydrafacial, IPL & laser behandelingen, peelings, gezicht- en lichaamsmassage, wimperslifting en wenkbrauwen styling. Uw wensen staan centraal in mijn Beauty Clinic en met al mijn aandacht, eerlijkheid en kennis streef ik er naar om u de beste behandeling te geven.

Behandelingen

Massage
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Aksana

Deskundig7

Over

Beauty Clinic Treat Yourself
Brouwersgracht 226 B
Amsterdam

Beauty Clinic Treat Yourself is gelegen in het hart van Amsterdam. Onze eigentijdse schoonheidssalon heeft een ruim aanbod aan behandelingen op het gebied van welzijn en huidverbetering. Er worden veel op maat gemaakte behandelingen aangeboden waarbij ons huidexperts elke invalshoek onderzoeken, van traditionele technieken tot de nieuwste huidverzorging technologie. Dit omvat een reeks behandelingen, waaronder diepe reiniging, hydrafacial, laser, massages, cosmetische ingrepen en onderhoud. De combinatie van persoonlijke aandacht en vernieuwende behandelmethodes maakt Beauty Clinic Treat Yourself uniek in Amsterdam.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0013:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0013:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Gigi
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt