Uriël Mind, Body & Soul Reviews

Paltrokstraat 12 , 1508EK Zaandam

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,8
10 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Mooie, schone salon met een fijne rustige omgeving. Ik kwam helemaal tot rust, na de massage voelde ik mij licht, ontspannen en vooral weer geaard. Je komt weer tot jezelf. Het is echt de moeite waard om jezelf goed te laten behandelen en dit is het juiste adres hiervoor.
Prachtige, schone salon. Heel vriendelijk ontvangen en heerlijk genoten van de massage. Ik kom met veel plezier vaker terug!
Show venue reply...
Voor het eerst een onspanningsmassage waarbij ik zo ontspannen was dat ik tijdens de behandeling in slaap viel. Top, ik voel me heerlijk
Show venue reply...
Ik voelde me na de behandeling nog heel lang ontzettend goed, ik had niet verwacht dat dit zo goed voor me zou zijn. Heerlijke handen heb je! Ik kijk heel erg uit naar de volgende keer!
Wauw! Gewoonweg wauw! Deze vrouw Uriël weet exact wat zij doet en vooral waarom. Dit gaat echt diep. Ik voel me als herboren. Life changing! Dit wordt een ritueel, maandelijks! Ik ben echt overal geweest en heb echt veel ervaring op het gebied van massages. Binnen en buitenland.... deze conceptstore heeft zeker alles te bieden wat je zoekt als je jezelf LIEF HEBT!
1
2