Paltrokstraat 12 , Zaandam, 1508EK

Uriël Mind, Body & Soul has no upcoming availability for online booking. Find nearby salons with online availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Skin Studio M.

510 reviews
Rembrandtstraat 2, Zaandam

Yurtlife

74 reviews
Cornelis van Uitgeeststraat 2 B, 1508EH Zaandam

Huidinstituut Roya

153 reviews
Jan Steenstraat 7a, Zaandam

Browse services

Venue reviews

-.-
0 review

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heerlijke ontspanning massage gehad van Uriël. Pakte goed de punten waar het nodig was. Voelde me de rest van de rustiger en had daarna minder last van vast zittende spieren.
Hoewel ik niet gauw en gemakkelijk (lees ontspannen) me wil laten masseren, ben ik het op aanraden van Emrah toch een keer gaan proberen. Nu 3 x bij Uriel geweest en elke keer kom ik er erg relaxed vandaan. Mooie ambiance, serene rust en Uriel is een hele fijne & prettige mens waar ik me op mijn gemak bij voel. Uriel Mind, Body & soul is een mooie toevoeging aan het team en concept. Kan het iedereen aanraden om en keer te proberen en te ervaren hoe het is.
Wat een zalige ontspanning! Ik heb dit eigenlijk nog nooit gedaan. Ik vond het altijd een beetje overdreven, maar wat een zaligheid! Heerlijk terwijl je gemasseerd wordt, maar daarna voel je je ook fit en ontspannen tegelijk. Dat gevoel is niet zo voorbij, zoals ik had verwacht, maar dat voel je de volgende dag nog. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel!
Ik heb genoten van de fijne massage! Ik ben zeer tevreden over de ontspanningsmassage die ik kreeg en de heerlijke massageolie. Uriël is vriendelijk en professioneel en er heerst een hele fijne sfeer.
Show more reviews...

About

Uriël Mind, Body & Soul
Paltrokstraat 12
1508EK Zaandam

In Zaandam vind je massagesalon Uriël Mind, Body & Soul. Je kunt hier terecht voor een ontspanningsmassage, trigger point massage, sportmassage of energetische massage.

Eigenaresse Uriël voert de massages uit vanuit een holistisch oogpunt, dit houdt in dat lichaam en geest de mens tot één geheel vormen. De verschillende massages en technieken zorgen voor een balans tussen lichaam en geest. Uriël vindt dat ieder mens uniek is en andere wensen heeft, de massages worden daarom echt op maat samengesteld. Heb je klachten? Geef het dan van tevoren aan zodat de behandeling daarop aangepast kan worden.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed