Uriël Mind, Body & Soul

Paltrokstraat 12 , Zaandam, 1508EK

Sorry, Uriël Mind, Body & Soul is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Yurtlife

209 reviews
Cornelis van Uitgeeststraat 2b, 1508EH Zaandam

Salon LOOKZ

459 reviews
Zilverschoonplein 21, Zaandam

Kwakkel Healthcare

117 reviews
Oostzijde 302, Unit 3, 1508ET Zaandam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke ontspanning massage gehad van Uriël. Pakte goed de punten waar het nodig was. Voelde me de rest van de rustiger en had daarna minder last van vast zittende spieren.
Hoewel ik niet gauw en gemakkelijk (lees ontspannen) me wil laten masseren, ben ik het op aanraden van Emrah toch een keer gaan proberen. Nu 3 x bij Uriel geweest en elke keer kom ik er erg relaxed vandaan. Mooie ambiance, serene rust en Uriel is een hele fijne & prettige mens waar ik me op mijn gemak bij voel. Uriel Mind, Body & soul is een mooie toevoeging aan het team en concept. Kan het iedereen aanraden om en keer te proberen en te ervaren hoe het is.
Wat een zalige ontspanning! Ik heb dit eigenlijk nog nooit gedaan. Ik vond het altijd een beetje overdreven, maar wat een zaligheid! Heerlijk terwijl je gemasseerd wordt, maar daarna voel je je ook fit en ontspannen tegelijk. Dat gevoel is niet zo voorbij, zoals ik had verwacht, maar dat voel je de volgende dag nog. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel!
Ik heb genoten van de fijne massage! Ik ben zeer tevreden over de ontspanningsmassage die ik kreeg en de heerlijke massageolie. Uriël is vriendelijk en professioneel en er heerst een hele fijne sfeer.
Mooie, schone salon met een fijne rustige omgeving. Ik kwam helemaal tot rust, na de massage voelde ik mij licht, ontspannen en vooral weer geaard. Je komt weer tot jezelf. Het is echt de moeite waard om jezelf goed te laten behandelen en dit is het juiste adres hiervoor.
Toon meer reviews...

Over

Uriël Mind, Body & Soul
Paltrokstraat 12
1508EK Zaandam

In Zaandam vind je massagesalon Uriël Mind, Body & Soul. Je kunt hier terecht voor een ontspanningsmassage, trigger point massage, sportmassage of energetische massage.

Eigenaresse Uriël voert de massages uit vanuit een holistisch oogpunt, dit houdt in dat lichaam en geest de mens tot één geheel vormen. De verschillende massages en technieken zorgen voor een balans tussen lichaam en geest. Uriël vindt dat ieder mens uniek is en andere wensen heeft, de massages worden daarom echt op maat samengesteld. Heb je klachten? Geef het dan van tevoren aan zodat de behandeling daarop aangepast kan worden.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten