Yurtlife

Cornelis van Uitgeeststraat 2 B, 1508EH Zaandam
3,6
57 reviews
Cornelis van Uitgeeststraat 2 B, 1508EH Zaandam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,6
57 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Top rug, schouder en nek massage van Rina!!! echt een aanrader
Danielle
3 dagen geleden
Snel afspraak kunnen maken via treatwell
Trudy
3 maanden geleden
Marcelle
4 maanden geleden
Ik kwam binnen en werd heel formeel ontvangen. Vervolgens de massage, werd volgens mij gewoon met zonnenbloemolie gedaan. Ik voel de niets behalve dat ik werd aangeraakt... er zat een rot ventilator in de kamer waardoor ik totaal niet kon ontspannen en heb een paar muggenbeten over gehouden aan de massage. Maar dit is nog geen eens alles, ze stopte met masseren en ging een collega helpen met een koelkast tillen??? En als kers op de taart werd ik maar 50 min gemasseerd terwijl ik een 60 min massage had geboekt en betaald!!
Anoniem
7 maanden geleden
Zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaresse, maar voor de behandeling kwam ik bij een stagiaire terecht. Dit werd mij niet van tevoren gezegd, maar hier kwam ik zelf achter in gesprek tijdens de behandeling. Desondanks moest ik de volledige prijs betalen, terwijl je normaal gesproken vaak korting krijgt als een stagiaire behandelt. Het voelde aan als toen ik zelf nog de opleiding voor schoonheidsspecialiste deed en proefpersoon was voor klasgenootjes: onzeker en niet ontspannen. De eigenaresse zelf was kort na ontvangst weggegaan en liet mij, de stagiaire en twee bed-en breakfastgasten (die verbleven ook nog in één van de yurts in dezelfde bedrijfsruimte!) achter. Tijdens de behandeling kwam één van de B&B gasten de behandeltent binnen en kon de stagiaire de massage stoppen en op zoek gaan naar een EHBO-trommel voor de gast! Tijdens het “verwijderen van onzuiverheden” constateerde de stagiaire hardop:” U heeft helemaal geen onzuiverheden” om vervolgens gedurende lange tijd te gaan knijpen en met een naaldje te prikken in (wat ik achteraf in de autospiegel pas zag) een verheven moedervlek! Ook het verven en epileren van de wenkbrauwen was een ramp: ze spande de huid niet goed (ze gaf hiervoor de schuld aan de vaseline, waarmee ze de huid tegen de wimperverf had beschermd) en de wenkbrauwen zijn veel te donker geverfd, ondanks dat ik van tevoren zei dat ze maar ietsje donkerder hoefden te worden (ik heb blond haar van mezelf). Ook dit constateerde ik pas in de auto, want er was geen spiegel aanwezig waarin ze me het resultaat direct kon laten zien. Ook heb ik mijn twijfels bij de hygiëne in deze behandelruimte o.a. aangezien er geen stromend water aanwezig was en warm water uit thermoskannen in teiltjes gebruikt werd. O ja, de stagiaire had instructies m.b.t. de behandeling op papier gekregen! Toen ik haar vroeg waarom ze het masker niet ook op de huid van de hals aanbracht, zei ze: “ Dat staat hier.” Kortom: één grote ramp deze “schoonheidssalon”! De stagiaire deed haar best en was heel vriendelijk, maar dit zou niet mogen gebeuren, dat zij gewoon alleen gelaten wordt, terwijl er ook nog eens B&B-gasten rondlopen, die net gearriveerd zijn. Bovendien had het gemeld moeten worden aan mij dat ik door een stagiaire behandeld zou worden. Een grote teleurstelling deze ervaring!
Angela
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Yurtlife
Cornelis van Uitgeeststraat 2 B
1508EH Zaandam

YurtLife biedt je de mogelijkheid een balans te creëren tussen lichaam, hoofd, gevoel en zingeving. Dit alles is te vinden onder één dak op de Cornelis van Uitgeeststraat in Zaandam. Ben je opzoek naar een plek waar je lichaam en geest weer in balans kunt brengen? Dan zit je hier goed. Kies uit het aanbod van massages, acupunctuur, yoga en/of coaching. Het team bestaat uit gediplomeerde masseurs, therapeuten en docenten. Ga hier even lekker relaxen, jezelf opladen of werken aan je gezondheid.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00

Massagesalons in de buurt