Choose from 3 venues offering facials - micro needling near Duivelsbruglaan, Breda

The Skin Store

5,0
196 reviews
Concordiastraat, Breda
Show on map
Skin Needling gezicht DR K pen €139,- 45 min. 45 mins
€139
Skin Needling gezicht DR K pen €159,- 60 min. incl. masker en schoudermassage1 hr
€159
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
08:3016:00
SunSunday
Closed

Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialistes, maar chicks on a mission. Waarbij het bij ons meteen gaat kriebelen als we met jouw huid aan de slag mogen gaan. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van dames en heren naar huidverbetering en natuurlijk huidverjonging | anti-aging.

Jouw wens wordt ons doel, waarbij we gericht gaan werken aan resultaat. We begeleiden je met een plan aan huid verjongende en |of verbeterende behandelingen in de salon, maar ook geven we advies over het gebruik van de juiste thuisproducten voor zowel van buiten als van binnen.

We werken met huid intensieve werkstoffen en diverse apparatuur, alles behalve een gewone ‘verzorging’. Natuurlijk bieden we de balans van een goede treatment, maar vooral dat wauw effect ná de behandeling.

We werken op de conditie van de celdeling d.m.v. actieve werkstoffen. Dit geeft een gladde en strakke huidstructuur of juist op het vullen en voeden van de huid d.m.v. collageen stimulatie voor die perfect glow, volume en liftende effect. We gaan een lange termijn commitment aan voor een zo lang mogelijke jeugdigheid. Klinkt dit als muziek in de oren?

Dan gaan wij jou helpen in huidverbetering want: YOUR SKIN IS OUR JOB.

Wil je meer informatie over onze diverse behandelingen kijk dan op www.theskinstore.nl