18 Fitness- en Yogacentra (Meditatie)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Lifestyle Salon Lilou vinden:
Goed geknipt en zeer vriendelijk!Isabella
Prima service en goed resultaat!Simon

Wat andere mensen van Namasté Café vinden:
Heerlijke ontspannende behandeling. ( Chakra Healing).Hanny
super vriendelijk en behulpzaamrob

Wat andere mensen van Wellness en Meer vinden:
Onverwacht uitstekend alles was meer dan naar wensZuzana
Echt geweldig, een aanrader Ik ga zeker terug :-)Janine

Wat andere mensen van Massagepraktijk Heal vinden:
Heerlijke zwangerschapsmassage in een super ontspannen en comfortabele sfeer!Fieke
Een fijne beleving! Echt even een relax moment voor jezelf. Een aanrader.Chantal

Wat andere mensen van Yurtlife vinden:
Leuke ambiance. De ontspanningsmassage was heerlijk.Janet
Zeer goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaarRon

Wat andere mensen van Vin-Von vinden:
Voelde me meteen helemaal thuis. En dat heb ik niet zo snel. Was top.nicole
Heerlijke massage, weet de juiste plekken goed weg te masseren.Marianne

De beste Fitness- en Yogacentra (Meditatie) in Heel Nederland

Fitness- en Yogacentra in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 746 stemmen.
89
gemiddeld

Wat is meditatie?

Mediteren is een manier om tot rust te komen en jezelf te ontwikkelen op spiritueel gebied. Meditatie is een essentieel gedeelte van vele religies en alternatieve therapieën. Lees verder over meditatie of boek nu een ontspannende meditatie sessie bij een van onze specialisten!

Mediteren is niet alleen bedoeld voor monniken, er zijn vele verschillende soorten meditatie, van mentale oefeningen uit de westerse psychologie tot de verschillende meditatie vormen uit het het boeddhisme.

Waarom is meditatie zo belangrijk?

Meditatie heeft spiritueel en fysiek gezien vele voordelen. Meditateren is goed voor de algehele gezondheid, zo verlaagt het bijvoorbeeld de bloeddruk, ontspant het de spieren en verbetert meditatie je slaappatroon. Op spiritueel gebied verlaagt mediteren stress, hierdoor kunnen we helderder denken en productiever bezig zijn, ook verbeterd meditatie je relaties met anderen.

Hoe weet ik welke vorm van meditatie bij mij past?

Er zijn vele verschillende soorten van meditatie, er zijn geen goede of slechte technieken. Je kunt voor jezelf een paar meditatie technieken uitproberen en er op deze manier achter komen welke vorm van meditatie het beste voor jouw lichaam en geest werkt. Veel mensen vinden dat ze tijd te kort komen voor meditatie. Maar als je meditatie sessies boekt bij een van onze specialisten zullen zij je leren hoe je de rustgevende meditatie oefeningen kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Leer jezelf spiritueel kennen!

Door middel van mediteren kun je jezelf op een andere manier leren kennen, misschien ken je jezelf nog helemaal niet zo goed op spiritueel gebied. Weet je hoe het voelt om door middel van mediteren geheel tot rust te komen en je hoofd te legen van alle gedachtes? Dit is wat mediteren je leert, om één te worden en alle gedachtes te laten gaan. De spirituele effecten van het mediteren zullen zul je ook merken aan je uiterlijk. Je zult er rustiger en vrediger uitzien.

Verbeter je relaties met anderen

Spiritueel gezien helpt mediteren je met relaties, doordat mediteren je op spiritueel gebied rust geeft zul je ook anders met anderen omgaan. Door middel van mediteren ga je de wereld anders en meer spiritueel zien, je zult nadenken over wat voor effect jouw acties hebben op anderen en waarom andere mensen bepaalde dingen doen. Spiritueel tot rust komen is iets waar mensen vaak niet genoeg aandacht aan geven.

Mediteren is een makkelijke manier om je gezondheid op spiritueel en fysiek gebied te verbeteren, probeer meditatie en je zult al gauw zien wat voor positief effect het op je leven zal hebben. Spiritueel gezien zul je meer tot rust komen en dit zal je fysiek ook merken.

Veel gebruikte soorten van meditatie:


  • Mediteren door middel van ademhalingstechnieken: je concentreren op de lucht die je longen vult en het ritme van je adem
  • Lege gedachte meditatie: Je zoveel mogelijk focust op het verwijderen van gedachten zodat je tot ontspanning komt
  • Mediteren in combinatie met beweging: Je focussen op een oefening zoals rennen of lopen, waarbij je heel erg let op hoe je lichaam zich voelt
  • Mediteren met als doel zelfkennis: jezelf confronteren met de gedachtes en gevoelens die je ziel passeren
  • Mantra’s herhaaldelijk uitspreken: Het herhalen van mantra’s werkt ontspannend en helpt je ook de betekenis van die mantra te begrijpen

Past mediteren bij mij?

Mediteren is niet alleen goed voor stress, depressie en angsten maar het heeft ook een positieve werking op het lichaam. Mediteren kent verschillende technieken die je in elke situatie kunt toepassen. Het maakt niet uit of je een heel druk of heel rustig leven hebt, mediteren geeft je ontspanning en brengt je in balans. Jezelf beter leren kennen op spiritueel gebied is van onschatbare waarde

Kom tot rust en leer meer over jezelf op spiritueel gebied! Boek nu een meditatie sessie bij een van onze specialisten

In de categorie Fitness- en Yogacentra in Heel Nederland varieert de prijs van € 10 tot € 375.