5 Schoonheidssalons (Gezicht) (Facelift)
in Amsterdam gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Facelift) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 154 stemmen.
87
gemiddeld

Facelift in Amsterdam

Bij een facelift denk je in eerste instantie misschien aan een operatie. Maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn, zeker niet bij een cosmetische facelift. Tegenwoordig zijn er verschillende methodes en technieken om je gezicht een zichtbare lift te geven zonder daarvoor op de operatietafel te belanden. In Amsterdam kun je via Treatwell bij verschillende beautysalons terecht die wonderen kunnen verrichten als het gaat om een non-surgical facelift. Het resultaat is vaak direct zichtbaar, waardoor je niet weken hoeft te herstellen van de ingreep en direct weer over de Amsterdamse grachten kunt wandelen.

Ga voor een natuurlijke facelift

Wanneer je graag een cosmetische facelift wilt ondergaan, is het wellicht een grote stap om meteen onder het mes te gaan. Een natuurlijke facelift biedt daarbij de uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een Japanse facelift-massage. Hierbij wordt er gewerkt met verschillende technieken waarbij de gezichtsreflexologie jouw gezicht van binnenuit beïnvloedt. Daarnaast behoort een acupunctuur facelift-kuur ook tot de mogelijkheden. Deze methode zorgt voor een vermindering van rimpels, wallen en heeft een positieve invloed op de collageenvorming, doorbloeding en hormoonhuishouding van je gezicht. Zie je die kleine naaldjes in je huid toch niet zo zitten, dan kun je ook voor een minilift gaan. Hierbij worden met behulp van een masker je rimpels vervaagd en de mimische spieren in je huid geactiveerd.

Een lift door middel van injectables

Hoe ouder je wordt, hoe minder collageen en elastine er wordt aangemaakt door je huid. Dit kan leiden tot volumeverlies in bijvoorbeeld je gezicht. Wil je de uitgezakte huid graag terugbrengen naar de oorspronkelijke vorm, maar dan zonder dat er in je gezicht moet worden gesneden? Dan kun je kiezen voor injectables. Een liquid facelift behoort daarbij tot de mogelijkheden. Deze corrigeert de veranderingen in je gezicht waarmee de balans van je gezicht terug wordt gebracht. Zo krijg je een heel natuurgetrouw, frisser en jeugdiger uiterlijk als resultaat. Een behandeling die hierop lijkt zijn fillers. Deze, meestal lichaamseigen, stoffen worden in je huid gespoten ter opvulling van je huid. Dit kan bijvoorbeeld ter vermindering van je wallen of opvulling van je lippen, maar ook diepe rimpels zullen hiermee vervagen. Tot slot bestaat er botox als injectable. Botox is een spierontspanner die gebruikt wordt om bestaande rimpels te vervagen, te laten verdwijnen en nieuwe rimpels te voorkomen.

Boek nu een behandeling

Op treatwell.nl kun je heel gemakkelijk een overzicht vinden van liftende behandelingen in Amsterdam. Naast dat de technieken variëren, vind je ook veel variaties in de kosten. Ga daarom voor de behandeling die het beste bij jouw wensen aansluit en geniet van een verjongde, strakke en mooie huid in Amsterdam. Wacht niet langer en boek nu jouw afspraak!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 12,5 tot € 1.900.