23 Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie)
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van Beauty Inc vinden:
Mooie salon, eigenaresse is heel vriendelijke en kundig, relaxte sfeerElly
She is wonderfull, i definitely come back. And i recomend iT .??Marylin

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 959 stemmen.
87
gemiddeld

Mesotherapie in Amsterdam

Heb je last van huidveroudering of een doffe huid maar wil je liever geen injecties in je huid? Dan is mesotherapie een geschikte oplossing. Deze behandelmethode leidt tot huidverjonging en is een goed alternatief voor botox of fillers. Na één behandeling ziet je huid er al direct jonger en stralender uit. In Amsterdam zijn ze ook bekend met deze huidverjonging methode en bieden vele salons op Treatwell mesotherapie aan. Dus zeg maar dag tegen die rimpels, kraaienpootjes en slappe huid.

Met of zonder naalden?

Wanneer je een mesotherapie ondergaat, kun je kiezen om dit met behulp van kleine naalden te doen. Er wordt in dat geval gebruik gemaakt van een mesoroller met microneedling. De kleine naaldjes aan deze roller zorgen ervoor dat de poriën in je huid worden geopend waardoor werkstoffen makkelijker kunnen doordringen tot de diepere huidlagen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om mesotherapie te ondergaan aan de hand van electroschokjes. Deze behandeling wordt ook wel no-needling mesotherapy genoemd. Bio-stroompjes zorgen voor kleine openingen in het celmembraan waardoor actieve werkstoffen en serums in je huid worden gebracht en diep kunnen doordringen. Zowel de microneedling als de no-needle mesotherapie hebben een minimale pijnsensatie.

De resultaten van mesotherapie

De werkstoffen die worden gebruikt bij mesotherapie zijn voornamelijk lichaamseigen stoffen, ook wel meso-werkzame stoffen genoemd. Denk hierbij onder andere aan hyaluronzuur, peptiden, Q10 en aminozuren. Doordat de werkstoffen diep in de huid doordringen, worden de stofwisseling van je huid en cel-vernieuwing gestimuleerd en er wordt nieuw collageen aangemaakt. Dit resulteert in een verbetering van de doffe of rokershuid, vermindering van fijne lijntjes, verbetering van de vlekkerige en droge huid, het reduceren van wallen onder je ogen en het verstevigen van de verslapte huid. Zowel je gezicht als je decolleté kunnen worden behandeld door middel van mesotherapie. Omdat de meso-werkstoffen lichaamseigen zijn, is mesotherapie onschadelijk voor je huid.

Boek nu via Treatwell

Verschillende beautysalons en schoonheidsspecialisten in Amsterdam bieden via Treatwell mesotherapie aan. Na één behandeling zie je vaak al resultaat, maar voor een meer blijvend effect is een kuur van meerdere behandelingen aan te raden. Geef je huid eens wat extra aandacht en boek nu een afspraak via Treatwell. Of je nou gaat voor huidverjonging, extra voeding voor je huid of bescherming van je huid, na een behandeling met mesotherapie zul je er stralender uitzien.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 6 tot € 750.