95 Schoonheidssalons (Gezicht) (Peeling)
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
Zeer nette salon en behulpzame medewerkstersRowa
Altijd weer super mooie wimpers! Aanrader!Saskia

Wat andere mensen van Sweet & Smooth - Amsterdam vinden:
Weer enorm tevreden! Smoother kan niet.Nikki
Wederom top gedaan en weer gezellig :)Chantal

Wat andere mensen van Studio 7 Days vinden:
Ik werd prima en op tijd geholpen.dominique
A wonderful experience! Thank you.Kellie

Wat andere mensen van Schoonheidsstudio Les Visages vinden:
Fijne behandeling door leuke meiden.Tess
Zeer vriendelijk en goed geholpen!anne marie

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Peeling) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 4.285 stemmen.
87
gemiddeld

Peeling in Amsterdam

Ben je wel toe aan een momentje voor jezelf en wil je dat je huid weer gaat stralen? In Amsterdam kun je bij meer dan 100 schoonheidssalons terecht die jou hier graag bij helpen door middel van een peeling. Er zijn zelfs peelings waarbij je binnen 30 minuten weer buiten staat! Ideaal voor jou dus, als altijd drukke Amsterdammer.

Wat is een peeling?

Een peeling is een behandeling waarbij oneffenheden worden verwijderd en fijne rimpeltjes, acne, pigmentvlekken of littekens minder zichtbaar worden. Daarbij gaat een peeling ook het verouderingsproces tegen, dit komt omdat een peeling de cel-vernieuwing stimuleert en de dode huidcellen worden verwijderd.

Soorten peelings in Amsterdam

In Amsterdam kun je terecht voor vele soorten peelings. Uiteindelijk kun je deze peelings onderverdelen in drie categorieën, dit zijn: de chemische peeling, de mechanische peeling en de enzymatische peeling.

Chemische peeling: Bij een chemische peeling wordt de bovenste huidlaag verwijderd door middel van chemische stofjes zoals: glycolzuur, salicylzuur, trichloorazijnzuur of fenol. Na de peeling ziet de huid er frisser en jonger uit. Het is zelfs mogelijk om het voorstadia van huidkanker met een chemische peeling te behandelen.

Mechanische peeling: Met een mechanische peeling wordt microdermabrasie bedoelt. Microdermabrasie is een peeling waarbij de dode huidcellen worden verwijderd door middel van micro kristallen. Het is dus eigenlijk een soort scrub. Deze peeling kan herhaald worden voor een beter resultaat. De huid wordt steeds gladder, egaler en mooier.

Enzymatische peeling: Dit is een peeling die geschikt is voor de gevoelige huid. De peeling bevat vaak fruitzuren waarmee de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor wordt de huid weer mooi egaal en verkleinen de poriën.

Boek nu je peeling in Amsterdam

Heb je last van acne, littekens, zonneschade, pigmentvlekken of huidveroudering? Boek dan een peeling in Amsterdam. In Amsterdam hebben wij een ruime keuze in salons die peelings aanbieden. Bij Treatwell kun je elk moment van de dag online je peeling bij een salon naar keuze boeken!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 7,5 tot € 589.