94 Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen)
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van No Hair Studio - Amsterdam vinden:
Super professioneel en nauwkeurig.Maxime
Top en zorgvuldig en zorgzaam!Iris

Wat andere mensen van Yu Huidverbeteringssalon vinden:
ik heb het heel prettig ervaren.ik ga zeker nog eens terug.Ursula
Was weer een topbehandeling! Dank je wel.Abderr

Wat andere mensen van Natural Beauty 4 You Amsterdam vinden:
zeer goed geholpen, kom zeker een keer terug!Inger
Vriendelijk geholpen goede behandeling gehad!Thomas

Wat andere mensen van Ambrosia Beauty vinden:
Is een hele leuke salon ze hebben me haar heel mooi gevlochtenCheniva
Great place, staff very nice. I will visit again.Yvonne

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen) in Amsterdam

Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 2.649 stemmen.
87
gemiddeld

Statement eyebrows in Amsterdam

Niet iedereen is gezegend met natuurlijke, volle en perfect gestylde wenkbrauwen à la Brooke Shields of Cara Delevingne. Maar dat betekent niet dat jouw wenkbrauwen dat niet kunnen worden. In Amsterdam, dé beauty, fashion & lifestyle city van Nederland, mag ook jij gezien worden. Mooie wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je gezicht. Heb je weinig wenkbrauwharen, heb je veel ruimte tussen de wenkbrauwen of zijn de wenkbrauwbogen niet goed geshaped, dan kun je er al snel verbaasd of bang uitzien. Los van de functionaliteit, zijn ze dus heel bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Zeg het daarom met statement eyebrows!

Brow bars

Brow bars schieten in Amsterdam als paddestoelen uit de grond. Deze bars zijn er speciaal voor al jouw wensen op het gebied van wenkbrauwen. Ben je iets te fanatiek geweest met de pincet en heb je daardoor kaalgeplukte wenkbrauwen? Misschien wil je wel af van die ongetemde borstels op je voorhoofd of kunnen ze net even wat meer pit gebruiken. De wenkbrauwspecialisten van de brow bars geven je altijd custom made eyebrows. Dit betekent dat er individueel wordt gekeken naar je gezichtsvorm, natuurlijke wenkbrauwvorm, maar ook naar de afstand tussen de wenkbrauwen en kleur en hoogte ervan. Laat je ze verven met semi-permanente verf, dan kun je om de 3 à 4 weken terugkomen om ze bij te laten werken. Vaak worden je brows na een reiniging geknipt, gewaxt, geëpileerd met een pincet en/of touw en geverfd en geblend met wenkbrauwpoeder of bijgetekend met potlood; alles om ze er weer verzorgd uit te laten zien.

Welke technieken worden er zoal gebruikt?

Waxen, threading, shapen… Wat houdt het allemaal in? Bij waxen wordt er met een spateltje of kwastje vloeibare, warme wax op het te behandelen gebied aangebracht. Is de wax eenmaal afgekoeld, dan worden de haartjes ingekapseld in de wax (die niet aan de huid plakt). Met een snelle beweging wordt het plakje hard geworden wax verwijderd. Threaden, of threading, is een natuurlijke ontharingsmethode waarbij er met twee gedraaide draadjes strakke lijnen kunnen worden geëpileerd. Het is een heel precieze methode, waarbij zelfs kleine donshaartjes worden meegenomen. Ideaal, want het is snel, hygiënisch en zelfs geschikt voor de gevoelige huid! Wil je je wenkbrauwen een compleet nieuwe vorm geven? Laat ze dan modelleren, ofwel shapen. De beautyspecialisten geven je wenkbrauwen vorm, waardoor je ogen er meer gelift uitzien en je gezicht meer structuur krijgt. Zoek je een minder dramatische verandering, dan kun je je wenkbrauwen laten bijwerken. Het huidige model van je wenkbrauwen wordt intact gelaten en de donshaartjes en de overtollige haartjes rondom je wenkbrauwen worden verwijderd.

Get that brow wow

Zoek je een salon in Amsterdam waar je je wenkbrauwen kunt laten behandelen? Op Treatwell heb je de keuze uit bijna 200 salons. Boek eenvoudig je brow treatment and let your eyebrows do the talking!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Amsterdam varieert de prijs van € 10 tot € 424,95.