12 Schoonheidssalons (Gezicht) (Botox)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van Zenskin vinden:
persoonlijke aandacht staat voorop! dit is echt verwend wordenKitty
super tevreden heerlijk verwent voor herhalingGabrielle

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Botox) in Den Haag

Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag scoren gemiddeld:
9.1 op basis van 397 stemmen.
91
gemiddeld

Uit de kreukels in Den Haag

Botox helpt je van die vervelende fronsrimpel of kraaienpootjes af, maar wist je dat Botox ook kan worden ingezet om overmatige transpireren, migraine en rimpelvorming tegen te gaan? Na een gedoseerde injectie met botox ontvangt de spier geen signalen meer van de zenuw, waardoor die ontspant. Het klinkt misschien wat heftig, maar botox wordt in sterk verdunde vorm toegepast; dus het is perfect voor het aanpakken van die onsierlijke rimpels en fijne lijntjes. In Den Haag vind je via treatwell.nl talloze gespecialiseerde klinieken waar je bij een kundige cosmetisch arts terechtkunt voor cosmetische en medische botoxbehandelingen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van de kwalitatieve merknamen Azzalure, Bocouture en Juvéderm.

Wat is botox?

Botox is simpelweg een merknaam en verzamelnaam voor het stofje botulinetoxine. Dit is een natuurlijk en gezuiverd eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium Botuline. Botox heeft een ontspannende werking heeft op spieren. Door middel van een fijn naaldje wordt er in zeer kleine hoeveelheden geïnjecteerd in de te behandelen zone. Blokkeer je de prikkeloverdracht tussen spier en zenuw, dan krijgt de spier rust en wordt samentrekking van de spier verhinderd. Het resultaat? Een mooie en gladde huid! Het effect van Botox is tijdelijk - het houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan en de behandeling kan daarna probleemloos worden herhaald.

Cosmetische botox als mooimaker

In het begin werd Botox gebruikt als (erkend) medicijn om spasmen tegen te gaan, maar tegenwoordig wordt Botox voor vele doeleinden ingezet. Zo kan dit worden ingezet bij dynamische rimpels, ofwel expressierimpels. Door de jaren heen kun je, als gevolg van het herhaaldelijke fronsen, een fronsrimpel hebben ontwikkeld. Door deze zone te behandelen met Botox, kun je diepe rimpels verzachten of laten verdwijnen en krijg je een mooie en zachte uitstraling. In Den Haag kun je het zo gek niet bedenken: kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, afhangende mondhoeken of een putje in de kin? Maak je wensen kenbaar tijdens de intake en in de deskundige handen van de cosmetisch arts zal er dan worden gewerkt aan een even better you. Subtiel en natuurlijk, dat is waar het om gaat.

Medische botox bij klachten en kwaaltjes

Met Botox kun je ook afkomen van vervelende klachten. Je kunt door op bepaalde plekken Botox toe te dienen, migraine verminderen. Botox kan worden toegediend op het voorhoofd, de nek en de slapen. De eiwitten die vrijkomen uit de zenuwuiteinden blokkeren de symptomen van migraine, waardoor je klachten afnemen. Blokkeer je die eiwitten, dan blokkeer je daarmee ook de pijn. Let wel, met een dergelijke migrainebehandeling gaat je huid er helaas niet ook strakker uitzien, aangezien er voor een medische Botox-behandeling doelgericht op een ander niveau onder de huid wordt geprikt. Heb je last van overmatige transpiratie? Dat kan erg vervelend zijn, maar met een paar prikjes Botox in de oksels pak je het probleem bij de bron aan. De zenuwen in de zweetklieren krijgen door de Botox minder signalen om overmatige vocht te produceren. De productie wordt geremd tot een normaal niveau en het lichaam is prima in staat om zweet op normale wijze af te voeren. Verder kan botox in de kaakspieren worden toegediend om tandenknarsen tegen te gaan om of asymmetrie bij spieraandoeningen te behandelen.

Het veelzijdige Botox in veelzijdig Den Haag

Hebben die voorhoofdsrimpels en eerste lijnen helaas hun intrede gedaan? Met Botox zie je er binnen enkele minuten weer frisser en jonger uit. Corrigeer rimpels, ga ze tegen of reken af met die kwaaltjes. Steeds meer BN’ers, maar óók mensen zoals jij, ontdekken dagelijks wat de vele voordelen van Botox zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in rap tempo zoveel Botox-klinieken worden opgericht in Den Haag. You want it, we deliver it. Het enige wat je nog hoeft te doen het boeken van een afspraak via Treatwell. Haal het beste in jezelf naar boven!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag varieert de prijs van € 10 tot € 1.750.