6 Schoonheidssalons (Gezicht) (Facelift)
in Den Haag gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Facelift) in Den Haag

Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 327 stemmen.
90
gemiddeld

Facelift in Den Haag

Wil jij ook zo graag je jeugdige huid weer terug? Dat kan! In Den Haag kun je via Treatwell verschillende behandelingen boeken die helpen jouw rimpeltjes te verminderen of helemaal te laten verdwijnen.

Injectables

Bij het ouder worden verandert de kwaliteit van de gezichtshuid. De aanmaak van collageen neemt af, er ontstaat volumeverlies en de huid wordt droger. Het gevolg is dat er rimpels, lijntjes en verslapping van de huid optreden. Gelukkig kun je dit proces tegenwoordig tegengaan. Er bestaan verschillende soorten injecties waarmee je deze ouderdomsverschijnselen kunt corrigeren. Injectables zijn vloeistoffen of gels die met een heel fijn naaldje in de huid wordt gespoten. Rimpels verdwijnen zo als sneeuw voor de zon en gezichtscontouren worden verbeterd. Het resultaat is een natuurlijk verjongde huid. Het effect is echter niet permanent, omdat de injectables biologisch afbreekbaar zijn.

In Den Haag kun je in verschillende luxe salons onder andere terecht voor Botox of fillers. Botox is een merknaam voor botuline toxine, een stofje die de spieren ontspant waardoor rimpels verdwijnen. Fillers worden ingespoten om rimpels op te vullen, waardoor deze worden verzacht of volledig verdwijnen. In Den Haag kun je ook uit speciale injectables kiezen, bijvoorbeeld een vampire facelift. Dit is de meest natuurlijke en exclusieve anti-aging therapie van het moment, waarbij je gezicht wordt geïnjecteerd met je eigen bloed, gemengd met hyaluronzuur. Zo wordt je collageen aanmaak gestimuleerd en krijgt je gezicht weer haar jeugdige uitstraling terug.

Facelift zonder operatie

Er zijn ook genoeg facelift behandelingen waar geen naalden aan te pas komen. Zo kun je kiezen uit verschillende facials met een liftend effect. Tijdens deze facials wordt aan de huidstructuur gewerkt zodat rimpeltjes minder zichtbaar worden.

Ook worden er diverse anti-aging peelings aangeboden. Bij een peeling laten ze op een gecontroleerde manier de cellen in de bovenste huidlaag afsterven, waardoor er een nieuwe huidlaag aan de oppervlakte komt. Deze nieuwe huidlaag heeft een betere structuur en meer egale pigmentatie, de huid ziet er weer jong en fris uit. Een populaire peeling is de TCA peeling.

Een andere methode die gebruikt wordt om rimpels ‘glad te strijken’ is de Laser Rejuvenation techniek. Tijdens deze lasertechnologie wordt de huid bestraald met een krachtige lichtstraal die zorgt voor de aanmaak van een blijvende stevigere huidstructuur. Je huid zal verstrakken en er jonger en frisser gaan uitzien.

Een bindweefselmassage is een pittige gezichtsmassage die zorgt voor een verbetering van de huidconditie. De cosmetische massage verhoogt de doorbloeding en werkt celvernieuwend, waardoor je huid er steviger en jonger uit zal gaan zien. Endermologie is ook een bindweefselmassage, maar dan eentje gegeven met behulp van een LPG-apparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat je pijnloos gemasseerd wordt en heeft hetzelfde effect als een cosmetische bindweefselmassage.

Microdermabrasie is tegenwoordig ook een hele populaire behandeling. Met deze behandeling wordt op een pijnloze manier de bovenste fijne huidlaag verwijderd met kristallen. Deze behandeling heeft een direct effect op de huid, deze zal er meteen na de behandeling frisser en gladder uitzien.

Mesotherapie is ook een techniek die helpt het verouderingsprocess tegen te gaan. Bij deze behandeling wordt vaak met micro-injecties gewerkt, hiermee wordt een vloeibare combinatie van lichaamseigen stoffen, waaronder hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en aminozuren in de huid gespoten. Zo wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om weer collageen aan te maken, de huid wordt stevig en soepel en zal gaan stralen als nooit tevoren.

Boek nu je natuurlijke facelift

Kies ervoor om weer rimpelloos door het leven te gaan! Via Treatwell boek je makkelijk en snel jouw ideale facelift behandeling in Den Haag en omstreken.

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag varieert de prijs van € 10,5 tot € 1.950.