107 Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen)
in Den Haag gevonden


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van BeauLin Beauty vinden:
Zeer vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen.Nicole
Prettige persoonlijke benadering. Een aanrader.Laurens

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Wenkbrauwen) in Den Haag

Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 1.653 stemmen.
88
gemiddeld

Up your brow game in The Hague

Ben je te fanatiek bent geweest met je pincet en heb je daardoor dunne of ongelijke wenkbrauwen? Misschien heb je simpelweg weinig haartjes of heb je gaten en littekens? Hoe dan ook, als je wenkbrauwen inmiddels een unibrow zijn worden, dan is het misschien tijd voor een bezoek aan een salon om die borstels boven je ogen te temmen. Het mooie Den Haag heeft meer te bieden dan alleen het oude centrum met architectonische hoogstandjes, het strand en alle groene parken en bossen; in Den Haag kun je via Treatwell.nl bij talloze salons terecht voor eyebrow styling of permanente make-up. Want bij een beautiful city hoort ook een beautiful you.

Wenkbrauwen verven en epileren

Wenkbrauwen, modelleren, shapen, waxen, harsen, epileren met touw/threading, verven… niets is te gek. Laat je wenkbrauwen door een eyebrow stylist epileren en verven en ontdek hoe bepalend de juiste vorm, dikte en kleur van je wenkbrauwen kunnen zijn. Wanneer je je wenkbrauwen verft, geef je je gezicht daarmee meer expressie en uitstraling. Ook donshaar en lichtere haartjes worden meegekleurd. Je wenkbrauwen zullen door de egale kleur, als gevolg van het verven, een stuk voller lijken. De speciale wenkbrauwverf blijft 3 tot 6 weken zitten. Of je nu je wenkbrauwen wilt bijhouden of er een compleet nieuwe vorm in wilt laten aanbrengen, ofwel modelleren/shapen; ook met threading kun je heel precies en snel je wenkbrauwen epileren. In Den Haag vind je veel beautysalons waar je je kunt laten epileren door middel van deze techniek met touwtjes.

Wake up with perfect make-up

Lijkt het je niet fantastisch om elke morgen wakker te worden met perfecte wenkbrauwen? Met permanente make-up voor de wenkbrauwen is er geen gedoe meer met wenkbrauwpoeder of wenkbrauwpotlood. De perfecte oplossing voor mensen met ongelijke en/of dunne wenkbrauwen, kale plekken of mensen met weinig wenkbrauwhaar - PMU is een prima uitkomst voor mensen met alopecia areata. Op Treatwell.nl vind je gemakkelijk alle professionele en GGD-gecertificeerde salons en make-up studios waar je terechtkunt voor het inschaduwen van de wenkbrauwen of de 3D hairstrokes-techniek.

Ben je bang voor dikke en opvallende getatoeëerde wenkbrauwen? Met de huidige technieken is dat niet aan de orde. Bij de intake wordt de perfecte vorm en kleurpigment gekozen, eentje die perfect past bij jouw gezichtsvorm. Bij het inschaduwen wordt er geen strakke lijn getekend, maar wordt er met een speciale techniek een natuurlijke, zachte schaduw gecreëerd door middel van pigment dat in de huid wordt aangebracht. Je wenkbrauwen zullen op natuurlijke(!) wijze een mooi kader vormen van je gezicht.

Bij de techniek 3D hairstrokes, ofwel microblading, wordt er huidvriendelijk pigment in de huid aangebracht aan de hand van een fijn en steriel 3D-mesje of -naaldje. Minuscule lijntjes worden op de huid gekrast, in de richting van de eigen haren. Haartje voor haartje wordt het effect van je natuurlijke haartjes nagebootst, voor een driedimensionale en subtiele look. De wenkbrauwen benadrukken op heel natuurlijke wijze je gezichtskenmerken. Permanente make-up houdt gemiddeld 1 tot 3 jaar aan en zal na verloop van tijd vervagen. Het bijwerken van PMU is dan noodzakelijk om die flawless look optimaal te houden.

Accentueer je natuurlijke schoonheid

Elke dag mooi opgemaakt zonder er moeite voor te hoeven doen: het is mogelijk. Voor wie allergisch is voor normale make-up, geen strakke lijnen kan tekenen of wie vollere wenkbrauwen wenst als gevolg van te veel epileren: zoek niet verder. Accentueer je natuurlijke schoonheid; zeg het met je wenkbrauwen. Boek nu via Treatwell je behandeling in Den Haag voor de perfecte wenkbrauwen en kom stralend voor de dag - elke dag!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Den Haag varieert de prijs van € 8 tot € 130.