3 Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie)
in Haarlem gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Mesotherapie) in Haarlem

Schoonheidssalons (Gezicht) in Haarlem scoren gemiddeld:
8.5 op basis van 111 stemmen.
85
gemiddeld

Mesotherapie in Haarlem

Wil jij de klok tegenhouden, maar zijn botox en fillers een te grote stap? Dan is mesotherapie het ideale, minder ingrijpende alternatief. Maar naast het tegengaan van huidveroudering kan mesotherapie eigenlijk voor veel meer doeleinden gebruikt worden, zoals een doffe teint, acnelittekens, het verwijderen van pigmentvlekken of het verbeteren van je poriestructuur. In Haarlem kun je bij verschillende salons terecht voor professionele mesotherapie-behandelingen, een afspraak is via Treatwell snel en gemakkelijk gemaakt.

Hoe werkt het?

Er bestaan verschillende mesotherapie-technieken, maar in de Haarlemse salons maken ze voornamelijk gebruik van de injectable-methode. De injecties bevatten huidverbeterende en huidverjongende werkzame stoffen (een combinatie van hyaluronzuur en essentiële vitamines, mineralen en proteïnen) en worden met zeer fijne naaldjes ingespoten. De aanmaak van je collageen- en elastineweefsel wordt gestimuleerd en dit geeft direct een liftend effect, je huid wordt frisser en gladder. Omdat er natuurlijke, lichaamseigen stoffen worden ingebracht, is de kans dat je lichaam het zal afstoten heel klein. Mesotherapie is niet schadelijk voor je huid en de behandeling is vrijwel pijnloos. Ook is het fijn dat je meteen na de treatment je dagelijkse activiteiten kan hervatten.

Verbluffende resultaten

Mesotherapie zorgt voor een prachtig resultaat meteen al na de eerste behandeling! De techniek is inzetbaar voor algehele huidverjonging, huidversteviging, rimpelvermindering, een stralende egale teint, verfijning van de poriestructuur en vervaging van acnelittekens en pigmentvlekken. Je huid wordt beter gehydrateerd, steviger en krijgt meer volume. In eerste instantie wordt een kuur van 3 tot 6 behandelingen aangeraden voor het mooiste resultaat. Omdat de stoffen die worden geïnjecteerd ook weer door het lichaam worden afgebroken, wordt een onderhoudsbeurt van 2 à 3 keer per jaar aanbevolen.

Boek nu een mesotherapie behandeling in Haarlem

Wil jij dus weer een jongere en stralendere huid? Boek dan nu een effectieve mesotherapie-behandeling met lang resultaat in Haarlem. Op Treatwell.nl vind je een makkelijk overzicht van de salons waarbij je deze treatment kunt ondergaan en zie je ook precies wanneer ze een plekje vrij voor je hebben in hun agenda. Ga huidveroudering tegen en ga weer stralend door het leven!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Haarlem varieert de prijs van € 12,5 tot € 325.