454 Schoonheidssalons (Gezicht) (Wimperextensions)
in Heel Nederland gevonden

De beste Schoonheidssalons (Gezicht) (Wimperextensions) in Heel Nederland

Schoonheidssalons (Gezicht) in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 4.437 stemmen.
87
gemiddeld

Wimperextensions

Wimperextensions worden steeds populairder. Niet zo gek, aangezien het vele voordelen biedt zoals het niet meer gebruiken van een mascara, wat ‘s ochtends en ‘s avonds een hoop tijd bespaard. Ook krijg je tijdens een regenbui geen uitgelopen panda-ogen meer en kun je wekenlang genieten van prachtige bambi-ogen. Er komt ook steeds meer keuze krijgt in krul, dikte en kleur, er is dus een juiste wimper voor iedereen!

Geschiedenis wimperextensions

Wimperextensions zijn meer dan 100 jaar geleden bedacht voor actrices. Door middel van mensenharen werden er wimperextensions gemaakt. Zo kwamen de ogen mooier uit en kregen de actrices een aantrekkelijke en sexy oogopslag.

In de jaren ‘50 begonnen vrouwen meer met hun uiterlijk te experimenteren en zij lieten zich hiervoor inspireren door de filmsterren. Zo gingen steeds meer vrouwen wimperextensions dragen. In die tijd gaf het status als je wimperextensions had.

Vanaf de jaren ‘80 veroverde de Koreanen de Europese markt met hun innovatieve producten. Zij kwamen toen met meerdere soorten, materialen en kleuren wimperextensions. Op die manier werden de wimperextensions betaalbaar, waardoor ook de gewone vrouw ze ging dragen.

Welke technieken worden er gebruikt?

Er zijn drie technieken waarmee je wimperextensions kunt laten plaatsen. Wimperstip: Dit is de snelste en makkelijkste manier om volle wimpers te krijgen. Er wordt een strip vol met wimpertjes op je ooglid of wimpers geplakt. Binnen 10 minuten is de wimperstrip geplakt en kun je genieten van je mooie lange wimpers! Let er wel op dat de wimperstrip erg zwaar is voor je eigen wimpers en je ze beter niet langer dan een dag of nacht kunt laten zitten.

Wimperplukjes: Dit zijn plukjes met meerdere wimpertjes die tussen je eigen wimpers worden geplakt. Het laten zetten van wimperplukjes duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Wimperplukjes kun je één tot drie weken laten zitten.

One-by-one wimpers: Dit zijn losse wimpertjes die één voor één op je eigen wimpertjes worden geplakt. De one-by-one techniek geeft het meest natuurlijke resultaat. Het laten zetten duurt ongeveer 6o tot 120 minuten. One-by-one wimpers kun je zes tot acht weken laten zitten.

Wat is de prijs van wimperextensions?

De gemiddelde prijs van een nieuwe set wimperextensions ligt tussen de €65,- en €100,-. Wil je je wimperextensions na een aantal weken bij laten vullen? Dan kost het tussen de €15,- en €45,-. De prijs van wimperextensions verschil wel per type wimperextensions. Zo zijn de one-by-one wimpers iets duurder dan de wimperplukjes.

Hoe vaak de wimperextensions bij laten vullen?

Hoe vaak je de wimperextensions bij moet laten vullen, hangt er vanaf welke wimperextensions je hebt laten zetten. Als je wimperplukjes hebt laten zetten zul je ze binnen 1 tot 3 weken bij moeten laten vullen om een mooi effect te behouden. Heb je one-by-one wimperextensions laten zetten? Dan zul je ze na 2 tot 4 weken bij moeten laten vullen om een mooi effect te behouden. Wimperstrips daarentegen zijn mooi voor één dag of avond, maar zul je daarna moeten verwijderen.

Wimperextensions ervaringen

De voordelen van wimperextensions zijn:

  • Het scheelt ‘s ochtends bij het opmaken en ‘s avonds bij het make-up verwijderen zo tien minuten!
  • Je geniet wekenlang van prachtige bambi ogen.
  • Je hebt geen last van uitgelopen mascara na een regenbui.
  • Je kunt alles blijven doen; sporten, zwemmen, sauna en zonnen.

De nadelen van wimperextensions zijn:

  • Als ze niet goed zijn gezet kunnen ze snel uitvallen.
  • Als ze onzorgvuldig of niet goed zijn aangebracht, kunnen ze je eigen wimpers beschadigen.
  • De prachtige lange en volle wimpers wennen helaas erg snel.
  • Wil je langdurig genieten van je wimperextensions? Dan is het belangrijk om ze regelmatig bij te laten vullen.

Ben ik geschikt voor wimperextensions?

In principe kan iedereen genieten van wimperextensions. Om zo lang mogelijk van je wimperextensions te genieten is het belangrijk dat je eigen wimpers in goede staat zijn. Verzorg deze dan ook goed! Je kunt ze bijvoorbeeld regelmatig insmeren met een wimperserum.

Boek nu je afspraak!

Wil je je wimperextensions laten zetten in één van onze topsteden zoals: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? Via de site van Treatwell wordt het wel heel makkelijk om een afspraak te boeken. Je kunt 24/7 salons bekijken en direct online een afspraak maken!

In de categorie Schoonheidssalons (Gezicht) in Heel Nederland varieert de prijs van € 7,5 tot € 540.