41 Kappers
in Eindhoven gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Kappers in Eindhoven

Kappers in Eindhoven scoren gemiddeld:
9.1 op basis van 1.044 stemmen.
91
gemiddeld

Kappers in Eindhoven

Op zoek naar een kapper in Eindhoven? Zin in wat anders met je haar of wil je het gewoon laten knippen? Eindhoven kent een grote variatie aan kappers, ook is het een stad vol met leuke winkels en is het er elke zondag koopzondag! Voor de kappers in Eindhoven is jouw beleving heel belangrijk, zo zal er veel aandacht gegeven worden aan jouw wensen zodat jij als tevreden klant de deur uit stapt. Laat je haar knippen in een gezellige ambiance onder het genot van een drankje in een van de vele salons in Eindhoven. Lees nu meer over waarom jij binnenkort een bezoekje aan een kapper in Eindhoven moet brengen!

Je kunt heel leuk shoppen in Eindhoven

In Eindhoven kun je meer doen dan alleen naar de kapper! In Eindhoven-noord vind je het grootste winkelcentrum van Eindhoven: Winkelcentrum Woensel. Hier heb je tot wel 160 winkels, variërend van grote winkelketens tot kleine winkeltjes en veel leuke restaurantjes. Uiteraard kun je in dit winkelcentrum kappers vinden met verschillende specialiteiten, je kunt dus lekker winkelen voor- of nadat je je haar hebt geknipt!

Er is voor ieder wat wils op de leuke markten in Eindhoven

De bekende Woenselse markt in Eindhoven is één groot multicultureel centrum, deze markt is er elke woensdag. Op deze markt zijn er meer dan 500 marktkramen te vinden die allerlei leuke en lekkere dingen verkopen, denk hierbij aan lekker eten, tijdschriften, noem maar op. In de omgeving van de Woenselse markt zitten er ook veel kappers. Doordat dit zo een multiculturele buurt is, zijn er kappers te vinden met verschillende specialiteiten, zo zitten er Turkse kappers die weten hoe ze grote of grove krullen moeten knippen, tot Europese en Aziatische kappers die fijn-, dik-, of Aziatisch haar mooi in model kunnen knippen. Wil je graag je kinderen laten knippen? Dit kan ook! Op de Woenselse markt zijn er allerlei kappers met verschillende specialiteiten. Of je nou jong of oud bent, iedereen kan hier geknipt worden.

Het leuke centrum van Eindhoven

Naar de kapper gaan in eindhoven brengt voordelen met zich mee, Eindhoven is namelijk een echt shoppers paradijs. In 2011 én 2013 heeft Eindhoven de titel ‘’Beste binnenstad van Nederland’’ gewonnen, dit zegt al genoeg natuurlijk. Wat Eindhoven ook zo speciaal maakt is dat het een hele moderne stad is die zijn warme Brabantse hart niet is kwijt geraakt, denk hierbij bijvoorbeeld aan het jaarlijkse carnaval en de de Brabantse café’s, dit maakt Eindhoven leuk voor jong en oud.

Wil je graag naar de kapper én Eindhoven verkennen maar ben je bang dat je niet genoeg tijd hebt? Niet getreurd! In Eindhoven zijn er meer dan 4.000 hotelbedden te vinden, er is dus altijd wel een leuk hotel waar je kunt overnachten na je bezoek aan de kapper. Ook kent Eindhoven veel horeca gelegenheden, zo heb je in de binnenstad vele grand-café’s, terrasjes en restaurants. Ook zijn er vele poppodia in Eindhoven, je hoeft dus niet bang te zijn dat je je gaat vervelen na je kappers bezoek. Maak van je kappers afspraak een leuk uitstapje, laat je haar lekker doen en ga daarna naar een leuk barretje of restaurantje en overnacht in een leuk hotel.

Eindhoven kent leuke haartrends

Eindhoven staat bekend als een studenten stad, dit komt voornamelijk door de vele universiteiten en hogescholen. Door de vele studenten en jonge mensen in Eindhoven zie je allerlei verschillende haartrends voorbijkomen. Zo is de halflange bob bijvoorbeeld erg populair, deze kan symmetrisch of asymmetrisch geknipt worden. Ook word er meer geëxperimenteerd met kleuren, denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende ombre (dip dye) of balayage, deze worden met steeds meer verschillende kleuren uitgevoerd. Er kan steeds meer en mensen worden steeds minder bang om iets nieuws uit te proberen. Ook is lang haar weer trendy, dit word los gedragen, golvend, en dan bijvoorbeeld achter de oren.

Korte kapsels zoals de pixie cut zin erg populair, bij dit kapsel heb je van voren lange stoere lokken en korter haar aan de zijkanten en achterkant. Je kunt het haar laten hangen of omhoog zetten met gel of hairspray. Bij mannen zie je dat de opgeschoren look met wat meer lengte bovenop heel populair is, ook zijn baarden weer terug van weg geweest. In Eindhoven zitten er verschillende barbiers die je baard kunnen verzorgen en je haar kunnen knippen. Een barbier is een kapper die speciaal is opegeleid om baarden en snorren te scheren, knippen en te verzorgen.

Doordat Eindhoven een stad is met een grote variatie aan mensen heb je allerlei verschillende kappers met verschillende specialiteiten, zo is de ene kapper ervaren met black hair en zo is de andere kapper weer gespecialiseerd in kleuren of korte kapsels. Als je niet precies weet wat voor kapsel je wilt kan een kapper in Eindhoven je verschillende kapsels adviseren die passen bij jouw stijl.

Up for a new look?

Wil je graag een nieuwe look? Weet je niet zeker wat erbij jouw gezichtsvorm past? Lange kapsels, korte kapsels, laat je adviseren door een kapper in Eindhoven, ze zullen kijken welke kapsels er bij jouw stijl en gezichtsvorm passen. Wil je graag iets nieuws uitproberen maar ben je bang dat je haar beschadigt? De kappers in Eindhoven hebben veel kennis van haar en zullen eerste de kwaliteit van jouw haar beoordelen alvorens ze je kapsels aanraadden en je haar gaan kleuren, tegenwoordig bestaat er ook Olaplex, dit kan een kapper in Eindhoven gebruiken om je haar te beschermen tijdens het kleuren.

Behoud je mooie kapsel door regelmatig naar de kapper te gaan!

Als je eindelijk dat mooie kapsel hebt is het natuurlijk heel belangrijk dat je het wel goed verzorgt. Daarom is het heel belangrijk om regelmatig naar de kapper te gaan, je haar groeit sneller als je het regelmatig laat bijpunten! Je denkt vast huh? Dat kan helemaal niet want het haar is al dood. Dat klopt, maar als je je haar niet regelmatig laat bijpunten bij de kapper loop je risico op gespleten haarpunten. Als je gespleten haarpunten deze niet op tijd af laat knippen kunnen ze door splijten, hierdoor knip je dan uiteindelijk veel meer af dan wanneer je jouw haar regelmatig laat bijpunten! Laat je haar dus elke zes weken bijpunten bij een kapper in Eindhoven, zo kun je lang genieten van je nieuwe kapsel!

Boek nu een afspraak

Bij Treatwell bieden we je keuzevrijheid: je kunt online of in de salon betalen, ook kun je heel gemakkelijk in de agenda van de salon kijken om jezelf in te plannen. Boek nu jouw kappers afspraak bij een salon in Eindhoven.

In de categorie Kappers in Eindhoven varieert de prijs van € 5 tot € 290.