24 Kappers
in Leiden gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Fresh Hair Design vinden:
Kom al langer bij deze salon en ik ben heel erg tevreden!Naomi
Ik heb mijn kapper in Leiden gevonden!Leonie

Wat andere mensen van Haarhuis van Tongeren Leiden vinden:
Ik ga graag naar deze kapper. De kapster is heel lief.Marijne
Super vriendelijk personeel en super geholpen!Karin

De beste Kappers in Leiden

Kappers in Leiden scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 388 stemmen.
86
gemiddeld

Leiden

Deze oude stad is getekend door de flamboyante levensstijl en educatie staat hier hoog in het vaandel. In deze oude boekenstad vind je veel grote bibliotheken waar je ouderwets een boekje kunt lezen of je drukke studie-uren in kunt doorbrengen. Naast grote bibliotheken is er de grote Universiteit van Leiden en hierbij enorm veel studenten. Heb je binnenkort een gala van je studentenvereniging? Natuurlijk is het belangrijk om allereerst een date te regelen, maar daarnaast moet je er ook voor zorgen dat jij er tiptop uitziet! Een betaalbare kapper bij jou in de buurt is de perfecte oplossing.

In het rustige Leiden wordt er naast cultuur veel aandacht besteed aan groen. Vandaar dat je weinig auto’s ziet rijden door de smalle straten en je veel mooie parken en zelfs een botanische tuin bezoeken kunt. Als je een dagje naar Leiden gaat zul je je zeker niet vervelen. Prachtige bezienswaardigheden zoals musea, ouderwetse hofjes, de grachten, oud Hollandse molens of de historische stadspoorten. Staat er een evenement op de agenda zoals het Leids Film Festival of heb je een belangrijke sollicitatie? Door de enorme variëteit in aanbod van cultuur en literatuur kun je naast leuke evenementen ook geweldige kappers bezoeken om vervolgens te stralen op de rode loper van het Leids Film Festival of net iets zelfverzekerder naar je sollicitatiegesprek gaan.

Hotspots in Leiden

Leiden is een stad met een oude ziel. In tegenstelling daarvan wonen er veel jonge mensen en die geven de stad een jong karakter. Studenten vullen grotendeels het straatbeeld van Leiden. Onder de studerende jongens is het gebruikelijk om wel iets langer haar te hebben, maar het mag niet tot over de boord van je jasje vallen. Doet dit het wel? Dan is het tijd om een kappersafspraak te boeken!

Als je overdag geen tijd hebt om naar de kapper te gaan, bieden de kapsalons in Leiden vaak een langere openingstijd. Zo kun jij na het studeren of nadat je de kinderen hebt gebracht naar hun oppas nog even snel langs een kapsalon gaan. Heb je een volle dag strand in Noordwijk of Wassenaar gepland? Heerlijk zo’n dag uitwaaien en energie opdoen, maar voor je haar kan een stranddag funest zijn. Kapsalons in de buurt van Noordwijk en Wassenaar helpen je graag je verwaaide haar weer tot een prachtig kapsel om te toveren. De zelfbewuste Leidenaar ziet er graag verzorgd uit en daarvoor moet je natuurlijk een regelmatig bezoek aan de kapper brengen. Niet alleen om goed voor de dag te komen, maar ook om even te ontsnappen aan de drukte van de dag en helemaal tot rust te komen.

In het straatbeeld van Leiden zie je de trends van nu terug. Zo zie je mannen met de undercut: het kapsel waarbij de zijkanten opgeschoren zijn en het haar op het hoofd langer gelaten wordt. Bij de vrouwen zie je veel balayage. Dit is een techniek van het haar verven door middel van kleine stroken highlights in het haar in te brengen die net een aantal tinten lichter of donkerder zijn dan je eigen haar. Dit zorgt voor een heel natuurlijk effect en is heel stijlvol, zoals de Leidenaren!

Boek nu een afspraak!

Via de site van Treatwell wordt het wel heel makkelijk om een afspraak te boeken. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week het overzicht van de kappers in Leiden bekijken en direct online een afspraak boeken!

In de categorie Kappers in Leiden varieert de prijs van € 5 tot € 275.