13 Schoonheidssalons (Lichaam) (Spray Tan)
in Eindhoven gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Soap Treatment Store Eindhoven vinden:
De dames zijn altijd vriendelijk en beschaafd. De sfeer is very relaxing.Mark
Mijn haartjes waren helaas nog iets te kort, maar verder was alles top.Helma

Wat andere mensen van Power of Beauty vinden:
Erg tevreden over de behandelingen en de gastvrijheid!Audrey
Super massage. Ontzettend vriendelijk.ingrid

Wat andere mensen van Beauty Rose vinden:
Zeer nette en schone salon! Met een erg vriendelijke eigenaresse! Toppie top ??Elke
Goede service en professioneel en deskundig advies en een prachtig resultaat.Cindy

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Spray Tan) in Eindhoven

Schoonheidssalons (Lichaam) in Eindhoven scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 578 stemmen.
87
gemiddeld

Een zomerse tint met een spray tan

Voor een mooie, gebruinde huid hoef je echt geen vakantie naar St. Tropez te boeken, want met een spray tan heb je in enkele minuten een net zo egale en bruine teint - en dat bij jou in de buurt in Eindhoven. Heb je binnenkort een bruiloft, feestje of ga je op vakantie? Dan wil je er natuurlijk op je opperbest uitzien. Met een spray tan kun je op een veilige, snelle en natuurlijke wijze ervoor zorgen dat je een gezonde teint en prachtige glow krijgt. Een spray tan is een slim alternatief voor iedereen die bruin wilt worden zonder zon (en dus uv-straling) of voor wie moeilijk bruin wordt.

Wat is een spray tan?

Bij een spray tan wordt er door middel van een speciaal apparaat zeer fijne nevel in verschillende lagen op de huid verneveld. Vergelijk het maar met een airbrush apparaat. De tanningvloeistof wordt gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en is daarom niet schadelijk voor de huid. De natuurlijke grondstof DHA in de vloeistof vind je in zelfbruinende producten en wordt gewonnen uit suikers, zoals die van bieten of riet. Het bestanddeel DHA is in feite een koolhydraat en reageert bij contact met de huid, waardoor de bovenlaag van je huid een bruine kleur ontwikkelt. De behandeling vindt plaats in een speciale cabine, waar de nevel over je gezicht, bovenlichaam, onderlichaam of het hele lichaam wordt gesprayd. De kleur blijft minimaal 7 dagen zitten, echter is dit ook afhankelijk van je voorbereiding en de nazorg.

Kan ik een spray tan nemen?

Heb je eczeem, psoriasis, wondjes of ben je zwanger, dan is een spray tan niet geschikt voor jou, maar wanneer je vitiligo hebt, moeite hebt met bruin worden of simpelweg een egale bruine huid wilt, dan is het nemen van een spray tan-behandeling zeker de moeite waard! Je ziet namelijk snel resultaat. Bij een spray tan wordt de juiste percentage aan spray tanning-vloeistof gebruikt voor jouw huidtype. Met een spray tan krijg je dus geen oranje kleur, maar juist een natuurlijk resultaat.

De juiste voorbereiding is het halve werk

Je bereidt je goed voor op een spray tan door je huid 1 of 2 dagen voor de behandeling goed te scrubben. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen, waardoor de kleur egaler wordt en langer blijft zitten. Gebruik op de dag van de behandeling vooral geen bodylotions, crèmes, deodorant of make-up. Aangezien de suikers na de behandeling ongeveer 8 uur nodig hebben om zich volledig te kunnen ontwikkelen op de huid, doe je er goed aan om op de dag zelf losse, donkere kleding te dragen en een paraplu mee te nemen voor het geval het regent. Zo blijft je tan optimaal beschermd tijdens het kleuringsproces en voorkom je dat het afgeeft. Qua kleding mag je een slip of bikini aanhouden. Heb je binnenkort een grote dag? Neem dan 2 of 3 dagen van tevoren een spray tan zodat de kleurnuance op zn allermooist is.

Boek in Eindhoven je spray tan

Een afspraak voor een spray tan is zo voorbij, een sessie duurt niet langer dan 15 minuten, dus met minimale tijdswinst behaal je grootse (en mooie!) resultaten. In Eindhoven, maar ook in de omgeving van Eindhoven vind je een ruim aanbod aan zonnestudios en salons die jou voorzien van de prachtig gebronsde huid.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Eindhoven varieert de prijs van € 12,5 tot € 405.