48 Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Gorgelicious vinden:
Vriendelijk & levert kwaliteit!Shevany
Hele aardige mensen, goede hulpNova

Wat andere mensen van Jivan's Massage vinden:
Heerlijke duomassage gehad met mijn vriend!Alicia
Goede sfeer! Meteen ontspannen.Elise

Wat andere mensen van Beautysalon Meltem vinden:
Zeer vriendelijke ontvangst, prima behandeling!Anja
Ben super geholpen en heel tevredenBojana

Wat andere mensen van Wellness Beauty Room vinden:
Voetpedicure was helemaal top! Zeer tevreden.Michael
was echt top ben blij met rabiakurniati

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Lichaamsbehandelingen) in Rotterdam

Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 1.563 stemmen.
90
gemiddeld

Lichaamsbehandeling in Rotterdam

Je moet zuinig zijn op je lichaam, Je hebt er tenslotte maar één van. Toch kan het zijn dat je lichamelijke klachten krijgt als gevolg van een verkeerde houding, overbelasting, stress of (slechte) voeding. Om deze klachten deels te verhelpen, kun je een heerlijke lichaamsbehandeling in Rotterdam boeken. Ook als je geen lichamelijke klachten hebt, is het fijn om je lichaam zo nu en dan te verwennen met een goede behandeling. Via treatwell.nl vind je een ruim aanbod aan beautysalons in Rotterdam die jou kunnen voorzien van een fijne lichaamsbehandeling. Geef je lichaam die boost die het nodig heeft en je zult weer ontspannen door Rotterdam kunnen wandelen.

Ga voor de juiste lichaamsbehandeling

Er bestaan lichaamsbehandelingen in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een volledige lichaamsbehandeling of enkel een bepaald onderdeel van je lichaam laten behandelen. Ga voor een behandeling waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Merk je dat je lichaam gespannen is? Kies dan bijvoorbeeld een anti-stress behandeling, een heerlijke ontspanningsmassage of een deep tissue massage voor de diepere knopen. Heb je juist een wilde periode achter de rug met veel (slecht) eten en drinken en kan je lichaam wel een ontgifting gebruiken? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fijne bodywrap. Schadelijke stoffen kunnen daardoor beter afgevoerd worden. Niet alleen wordt je lichaam ontgift, maar je zult ook nog centimeters in omvang verliezen. Is ontgiften niet nodig maar wil je wel graag centimeters kwijt? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een afslankbehandeling. Bovenal is het vooral belangrijk om naar je lichaam te luisteren en de behandeling te kiezen die het nodig heeft.

Laat je huid stralen

Een lichaamsbehandeling is een ware traktatie voor je lichaam. Het werkt ontspannend, reinigt je huid en zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Maar naast het verminderen van lichamelijke klachten, kan een lichaamsbehandeling ook bevorderlijk zijn voor het verbeteren van je huid. Voor een droge, geïrriteerde en rode huid kan een lichaamsscrub wonderen verrichten. Heb je last van cellulite? Dan kun je dit verminderen met een anti-cellulite behandeling of mesotherapie. Mesotherapie helpt tevens bij het verminderen van huidveroudering en -verslapping, net als een anti-age behandeling. Welke behandeling je ook kiest, je huid zal er van gaan stralen.

Wacht niet langer, boek via Treatwell

Geef je lichaam wat het verdient. Niet alleen je lichaam komt tot rust met een heerlijke behandeling, maar ook je geest. Naast dat het klachten zal verminderen, is het een echt verwenmomentje voor jezelf. Via treatwell.nl kun je heel gemakkelijk 24/7 een behandeling boeken. Zo kun je vaak dezelfde dag nog terecht. Wacht daarom niet langer, luister naar je lichaam en boek nu een lichaamsbehandeling in Rotterdam. Zo kun je weer met een ontspannen lichaam door Rotterdam wandelen.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Rotterdam varieert de prijs van € 11,25 tot € 750.