9 Schoonheidssalons (Lichaam) (Afvallen)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Mofymento vinden:
Prima behandeling door een hele vriendelijke en bekwame dame.Henrieke
Heel vriendelijk en vlot geholpen. Top!Jamie

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Afvallen) in Utrecht

Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.3 op basis van 175 stemmen.
83
gemiddeld

Get in shape in Utrecht

Wil je af van die overtollige pondjes of werken aan een beter figuur? Afvallen kan een langzaam en moeizaam proces zijn, maar niet als je een helpende hand krijgt van een specialist. Door middel van de mechanische afslanktechnieken endermologie of cavitatie krijg je net dat steuntje in de rug. Zo kun je je doelen op het gebied van afvallen op een verantwoorde, effectieve en snellere manier behalen. In Utrecht staan de specialisten voor je klaar om je maatadvies en een persoonlijk behandelplan te geven.

Shape up met endermologie

Endermologie klinkt misschien wat ingewikkeld, maar simpel gezegd is het een vorm van bindweefselmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van een vacuümtechniek. De huid wordt aangezogen en door middel van trekkende en rollende bewegingen behandeld met een speciaal LPG-apparaat. Deze mechanische vorm van bindweefselmassage pakt de onderhuidse bindweefsels aan, waardoor cellulite, vetophopingen, littekenweefsel een een verslapte huid na 15 à 25 behandelingen zichtbaar verminderen. Tijdens de behandeling lig je op een tafel en draag je (bij behandeling van het gehele lichaam) een strak en comfortabele bodysuit van nylon. De behandeling doet geen pijn en bevordert de doorbloeding en het celmetabolisme. De massage zorgt voor de aanmaak van collageen, wat ervoor zorgt dat de huid er weer strak en glad uit gaat zien.

Shape up met cavitatie

Bij een cavitatiebehandeling wordt er gewerkt met ultrasone geluidsgolven. De wanden van de vetcellen worden bij deze behandeling definitief afgebroken en afgevoerd. Wanneer de vetcelmembranen geen vetcellen meer kunnen vasthouden, zullen deze vetcellen worden afgevoerd door het lichaam. Aangezien het lichaam per keer niet te veel vetcellen tegelijk kan afvoeren, is deze behandeling bijzonder effectief om probleemzones te behandelen. Denk hierbij aan de heupen, billen, dijen, buik of de rug. Bij 1 zone kun je denken aan maximaal een half A4tje. De te behandelen zone wordt ingesmeerd met een contactgel en door middel van 1 of 2 behandelkoppen worden er met draaiende bewegingen geluidsgolven in het lichaam gestuurd. Cavitatie wordt ook wel gezien als hét alternatief voor liposuctie, maar dan zonder invasieve ingrepen. Wil je plaatselijk afslanken of je lichaamscontouren verbeteren? Met cavitatie kun je hardnekkige vetophopingen, die zelfs door sporten of afvallen maar niet willen verdwijnen, gericht aanpakken. Voor een resultaat naar wens zijn er meerdere behandelingen nodig. Let op: deze behandeling is niet geschikt voor mensen met obesitas, stofwisselingsziekten of diabetici.

Afvallen en afslanken

Wil je slanke contouren en mag een afslankbehandeling moeder natuur wel een beetje helpen? Boek in Utrecht dan snel een behandeling om je huid te verstrakken en deze glad en elastisch te maken. But dont take our word for it… Zien is geloven.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht varieert de prijs van € 22,5 tot € 800.