8 Schoonheidssalons (Lichaam) (Cellulitis behandeling)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Jan Veronika vinden:
Had geen idee waar ik terecht kwam, maar heb het ideevgoed geholpen te zijn.Marc
Goede verzorging. Zeer tevreden. Geeft vertrouwen.Marion

Wat andere mensen van Mofymento vinden:
Prima behandeling door een hele vriendelijke en bekwame dame.Henrieke
Heel vriendelijk en vlot geholpen. Top!Jamie

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Cellulitis behandeling) in Utrecht

Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.2 op basis van 265 stemmen.
82
gemiddeld

Cellulitebehandeling in Utrecht

Ongeveer 90% van de vrouwen heeft cellulite. Wees gerust, je bent dus niet de enige die er last van heeft. Die kuiltjes en bobbeltjes op je buik, billen, dijen of bovenarmen… ook al is het heel onschuldig om te hebben en klinkt het woord sinaasappelhuid best schattig, de meesten willen er toch liever vanaf. Gelukkig kun je in Utrecht bij verschillende salons terecht voor behandelingen die speciaal zijn gericht op het bestrijden van cellulite. Of je nu beginnende of hardnekkige cellulite hebt, met een lichaamspakking of bindweefselmassage verminder je onderhuidse vetophopingen, vocht en afvalstoffen en houd je je huid bovendien soepel, mooi en gezond.

Wrap it up met een lichaamspakking

De warmte van een lichaamspakking doet niet alleen wonderen voor je gespannen spieren, maar stimuleert bovendien ook de doorbloeding en verstrakking van de huid. De te behandelen zone - buik, heupen, bovenbenen, billen of de armen - wordt ingesmeerd met een speciale crème en ingepakt met folie. Terwijl je ontspant onder de aangename warmte deken doen de actieve werkstoffen hun werk. Zo stimuleren algen en zeewier de celstofwisseling. Cosmetische klei ontgift je huid, kruiden gaan oedeem tegen en mineralen hebben een versterkende werking op de huid. Je huid knapt zichtbaar op van deze power boost en je huid voelt na een pakking ook nog eens heerlijk zacht en gehydrateerd aan.

Bye to bobbels met een bindweefselmassage

Cellulite ontstaat wanneer vetcellen in omvang toenemen: door de verdikking van vetcellen worden deze onderhuidse cellen zichtbaar waardoor je een sinaasappelhuid krijgt. Door middel van een bindweefselmassage activeer je de doorbloeding en en worden de dieper gelegen lagen van de huid bereikt. Deze massage zorgt voor meer aanmaak van collageen en elastine - lichaamseiwitten die essentieel zijn voor de stevigheid en souplesse van de huid. De slecht doorbloede huid wordt door middel van stevige massagetechnieken gestimuleerd, de vetcellen verkleinen (gladdere huid!) en onderhuidse verklevingen worden opgeheven. Door de doorbloeding te stimuleren, kunnen celwanden werkzame stoffen beter opnemen en afvalstoffen beter afvoeren. Een bindweefselmassage zorgt voor een betere huidstructuur en is daarmee ook geschikt bij het reduceren van striae of littekenweefsel.

Boek je anti-cellulitebehandeling

Wil je zorgeloos langs de Oudegracht flaneren in een rok, zonder je zorgen te hoeven maken over die lelijke putjes op je benen? Dat kan! In Utrecht ben je in de handen van de professionele specialisten aan het juiste adres om cellulite een halt toe te roepen. Voor een betere huidconditie (zonder ingrijpende operaties) boek je dus snel een anti-cellulitebehandeling via Treatwell.

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht varieert de prijs van € 25 tot € 525.