3 Schoonheidssalons (Lichaam) (Spray Tan)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Spray Tan) in Utrecht

Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 214 stemmen.
88
gemiddeld

Spray Tan in Utrecht

Een gezond bruin kleurtje doet wonderen! Heb je binnenkort een feestje en heb je geen tijd meer om een paar keer onder zonnebank te gaan? Of wil je wel een sunkissed skin maar wil je geen risico op verbranding en huidveroudering lopen? Dan moet je zeker eens een spray tan proberen. Deze behandeling is ideaal om op korte termijn aan een prachtige tan te komen zonder vervelende bijwerkingen. In Utrecht heb je verschillende salons waar je terecht kunt voor een spray tan, dus je hebt nog keuze ook.

Voordelen van een spray tan in Utrecht

De voordelen van een spray tan zijn enorm. De behandeling is makkelijk, snel en veilig en is bovendien voor iedereen geschikt. Alleen wanneer je last hebt van psoriasis of eczeem of wanneer je zwanger bent kun je beter even wachten. De beauty- of tanningsalon helpt je om een passende kleur uit te zoeken, je lichaam (of het gewenste lichaamsdeel) wordt behandeld en na een paar minuten drogen kun je je kleren al weer aantrekken. Je kunt tot maar liefst 10 dagen genieten van je mooie bruine kleur, dus vergeet hem vooral niet te showen.

Hoe bereid ik me voor op een spray tan in Utrecht?

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je spray tan zijn er een paar tips en tricks. Het is belangrijk om de huid een dag van te voren goed te scrubben. Zo ben je er zeker van dat alle dode huidcellen zijn verwijderd en je straks een mooie gladde en glanzende huid hebt. Make-up, dagcrème, parfum en deodorant zorgen ervoor dat de vloeistof minder goed pakt, dus verwijder alles zorgvuldig voordat je je laat sprayen. Vergeet vooral niet om naar de sessie donkere, loszittende kleding te dragen. Dit voorkomt dat de stof gaat schuren en er vlekken op je huid of kleding ontstaan.

Boek nu je spray tan in Utrecht

Wil je snel een mooi, bruin kleurtje zonder uren in de zon of onder de zonnebank te liggen? Boek je spray tan in Utrecht dan makkelijk en snel op Treatwell.nl. Kies een salon en datum uit en straal!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Utrecht varieert de prijs van € 10 tot € 35.