229 Schoonheidssalons (Lichaam) (Body Scrub)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Sweet & Smooth - Amsterdam vinden:
Altijd zeer tevreden over de sugarwax!Esther
Krijg zeer goede service en aandachtLinda

Wat andere mensen van Chareau vinden:
heel aardig, zeer professioneelKarine
Topbehandeling en goed advies!Marjolein

Wat andere mensen van Angelic Wellness vinden:
Alles was top in orde en een goede sfeer!Tineke
Altijd fijn en een welkom gevoel!Anne Marie

Wat andere mensen van Hypnagogic vinden:
Heerlijke (zwangerschaps-) massage gehad!Oda
Op elk vlak een hele grote aanrader!!!!Linda

Wat andere mensen van Laurent Salon & Spa vinden:
Hele fijne behandeling gehad van Jessica! Binnenkort weer!Anne
Jessica performed great, relaxing, professional serviceSVJETLANA

De beste Schoonheidssalons (Lichaam) (Body Scrub) in Heel Nederland

Schoonheidssalons (Lichaam) in Heel Nederland scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 3.660 stemmen.
90
gemiddeld

Tegenwoordig lees en hoor je steeds meer over scrubs, maar wat is een scrub nou eigenlijk? Lees verder of boek nu je scrub behandeling bij onze specialisten om persoonlijk antwoord te krijgen.

Waarom scrubben?

Je huidcellen vernieuwen zich constant, dit gebeurt bijvoorbeeld als je in aanraking komt met de zon of andere schadelijke externe invloeden. Deze cel vernieuwing zorgt ervoor dat je oude dode huidcellen kwijtraakt, dit proces gaat steeds trager naarmate we ouder worden. Als je dode huidcellen niet weghaalt kan je huid er al snel dof of grauw uitzien.

Met een gezichts scrub verwijder je dode huidcellen en zorg je voor een stralende huid, die glad en zacht aanvoelt. Ook zorgt een gezichts scrub ervoor dat velletjes verdwijnen, dit zijn namelijk ook dode huidcellen.

Verschillende scrubs

Een scrub die bedoeld is voor je lichaam is anders van structuur dan een gezichts scrub, dit komt doordat de huid op je gezicht heel anders is van structuur. Ook heeft de huid op je gezicht een zachtere behandeling nodig. Daarom is het belangrijk dat een gezichts scrub zachter van structuur is en minder irriterend. Het is vooral van belang dat de scrub geen pijn doet op je huid.

Een scrub voor op het lichaam is meestal dik van substantie en grof. Je kunt zelf ook een scrub maken met bijvoorbeeld zout of suiker met olijfolie. Als je een gezichts scrub wilt maken kun je ook koffiedik gebruiken. Het beste is om een scrub behandeling te ondergaan bij een specialist, zo verklein je het risico dat je je gezicht beschadigt en ook grondig zal reinigen

De dode huidcellen verdwijnen mede dankzij de korreltjes. Maar ook door andere ingrediënten zoals melkzuur, citroenzuur of fruitzuur. Scrub korreltjes hoef je niet per se heel duidelijk te voelen, er kunnen ook andere ingrediënten aan het werk zijn die de huid exfoliëren.

Hoe vaak is een scrub nodig?

Een scrub hoef je niet elke dag te gebruiken, dit is onnodig. Doe een scrub behandeling voor je gezicht een keer per week bij een specialist en als je een gevoelige huid hebt een keer per twee weken. Een scrub behandeling voor het lichaam kan een keer per week.

Het is belangrijk om eerst de huid te reinigen met een gezichtsreiniger en je lichaam met zeep voordat je begint met scrubben, en gebruik nooit een lichaamsscrub voor je gezicht!

Waarom een scrub voor het lichaam zo belangrijk is

Een scrub werkt op twee manieren: een scrub verwijdert dode huidcellen en het stimuleert de bloedcirculatie. Een scrub wordt masserend opgebracht en dit helpt de lymfeklieren met het afvoeren van afvalstoffen, dit komt doordat er meer bloed naar de oppervlakte van de huid wordt vervoerd.

Ook zorgt een scrub ervoor dat de belangrijke ingrediënten van crèmes veel beter hun werking kunnen doen. Maar niet alleen het fysieke aspect van een scrub is zo belangrijk, een scrub voelt heerlijk aan en verbetert je gehele stemming direct.

Waarom is een gezichts scrub zo belangrijk?

het kan zijn dat je je huid al regelmatig schoonmaakt en goed verzorgd met crèmes maar als je de huid op je gezicht niet af en toe laat scrubben door een specialist is je huid niet zo gezond als dat het zou kunnen zijn!

Een gezichts scrub verwijdert de opgestapelde dode huidcellen. De beauty specialist zal je huid scrubben met de hand of met een speciale scrub borstel.

Zodra we ouder worden verloopt het proces van celvernieuwing trager. Dit betekent dat het lichaam minder snel oude huidcellen verwijdert, het is dus belangrijk dat je je lichaam hier een handje bij helpt.

Als oude huid zich begint op te stapelen kan deze er droog of dof uitzien. Ook leidt deze opstapeling tot een overmatige talg productie en verstopte poriën, wat weer kan leiden tot acne en oneffenheden. Het is dus van groot belang dat je af en toe een gezichts scrub behandeling boekt bij een van onze specialisten.

Er zijn geen boekingskosten en je kunt je boeking tot 24 uur voor aanvang kosteloos wijzigen of annuleren.

Boek nu een scrub behandeling voor je gezicht of lichaam bij een van onze specialisten!

In de categorie Schoonheidssalons (Lichaam) in Heel Nederland varieert de prijs van € 8 tot € 1.395.