245 Massagesalons
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van Sportmasseur - Amsterdam vinden:
Fijne behandeling met duidelijke uitleg.Priscilla
Ontspannen en Genieten. Elke keer weer !HeIN

Wat andere mensen van Movement Matters vinden:
Erg ontspannen massage. Het was netjes en schoon in de praktijk,Pieter
Lekkere massage en een fijne, gastvrije service.Yvette

Wat andere mensen van Epione vinden:
Heel lief en er hing een goede sfeer. Heerlijke massage!Francesca
Zalige massage, deep tissue op een super-relaxde manier.Jones

De beste Massagesalons in Amsterdam

Massagesalons in Amsterdam scoren gemiddeld:
9.2 op basis van 1.383 stemmen.
92
gemiddeld

Massages in Amsterdam

In Amsterdam is altijd wel wat te doen. Zo kun je er naar toe om een dagje te winkelen, lekker te eten, te wandelen of musea’s te bezoeken. Je zou het misschien niet verwachten in een grote drukke stad als Amsterdam, maar in de stad kun je ook heerlijk ontspannen door middel van een massage. Je hebt keuze uit verschillende soorten massages, er is dus voor iedereen wel iets naar wens!

Ontspannen met een massage

Heerlijk ontspannen door middel van een massage, wie wilt dat nou niet? Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bindweefselmassage. Dit is een massage waarbij organen worden gestimuleerd en blokkades in het lichaam als sneeuw voor de zon verdwijnen. Tevens worden de spieren, gewrichten en pezen soepeler gemaakt. De ultieme ontspanning dus!

Genezing door een massage

Er bestaan massages die de genezing van ziektes en kwalen stimuleert. Een Thaise massage is hier en voorbeeld van. Het is een massage die uit de oude Thaise geneeskunst komt, waarbij spirituele krachten, kruiden en gezonde voeding zorgen voor genezing. Het idee is dat lichaam en geest zich na een Thaise massage een stuk beter voelen. Het is een vrij stevige massagetechniek. De masseur masseert op de energiebanen en voert rek- en strekbewerkingen uit bij de klant. Dit laatste onderdeel wordt ook wel yoga for lazy people genoemd.

Spiritualiteit met een massage

Een spirituele massage is een ontspanningsmassage met iets extra’s. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je aura en chakra’s te laten reinigen. Een Shiatsu massage is een voorbeeld van een spirituele massage. Bij een Shiatsu massage komt het lichaam in balans en gaat de levensenergie stromen. De levensenergie die vrij komt wordt Qi genoemd. Qi wordt ervaren als een gevoel van ontspanning, ruimte en beweging.

Massagesalons in Amsterdam

De massagesalons in Amsterdam zijn vaak sfeervol ingericht in de Oosterse stijl. Niet zo gek natuurlijk, de roots van massages ligt ten slotte ook in het Oosten. Je kunt relaxen in heerlijke stoelen en banken, vol met allerlei kussentjes en kleden. Vaak met warme en rustgevende kleuren zoals verschillende tinten bruin, blauw en oranje. Vaak wordt ook ook gebruik gemaakt van geurende kaarsen en oliën. Je voelt jezelf al helemaal ontspannen!

Bij Treatwell kun je alle massagesalons in Amsterdam rustig bekijken en 24/7 online een afspraak boeken!

In de categorie Massagesalons in Amsterdam varieert de prijs van € 15 tot € 3.000.