43 Massagesalons (Voetreflex massage)
in Amsterdam gevonden


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Akasha - Conservatorium Hotel vinden:
Professioneel, schoon, mooi, vriendelijk, heerlijke behandeling!Marcel
Super vakkundig n snackje en water vooraf en goed adviesDanielle

De beste Massagesalons (Voetreflex massage) in Amsterdam

Massagesalons in Amsterdam scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 2.496 stemmen.
90
gemiddeld

Voetreflexmassage in Amsterdam

Heb je last van kwaaltjes waar je maar niet vanaf komt? Probeer dan eens een voetreflexmassage, een oude massagetechniek van Chinese oorsprong. In China zijn ze al duizenden jaren bekend met de heilzame werking van deze therapie. Gelukkig hebben ze dit in de afgelopen jaren ook in Amsterdam ontdekt. Heb je bijvoorbeeld last van slapeloosheid, vermoeidheidsklachten, migraine, spanningen bij nek, schouder en rug, dan kan voetreflexzonetherapie de oplossing voor jou zijn.

Niet alleen je voeten maar je hele lichaam wordt behandeld

Spanningen en bepaalde gedachtepatronen kunnen blokkades veroorzaken waardoor de energie in je lichaam niet meer onbelemmerd kan stromen. De harmonie tussen lichaam en geest raakt verstoord. Reflexologie richt zich op de drukpunten in de voeten. Alle organen, weefsels en klieren hebben zenuwuiteinden in je voeten. Door deze drukpunten te stimuleren, gaat de energie in je lichaam weer stromen en wordt de natuurlijke balans en daarmee het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer hersteld. Klachten zullen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Na een behandeling zal je je fit en als herboren voelen.

Hoe gaat de reflexoloog te werk?

Vooraf aan de massage worden je voeten vaak even in een kruidig voetbad gezet, zodat je schoon en fris aan de sessie kunt beginnen. De reflexoloog zal met zijn of haar handen druk uitoefenen op de reflexzones in je voeten en zo zullen de energetische blokkades worden opgeheven. Een behandeling duurt meestal tussen de 30 tot 60 minuten.

Groot aanbod in de bruisende stad Amsterdam

In Amsterdam heb je een uitgebreide keus aan salons die reflexzonetherapie aanbieden, van authentieke Oosterse salons in het Westen van de stad, tot gezellige aan huis salons in de Jordaan en moderne en luxe praktijken in Amsterdam Zuid. Veel praktijken zijn open tot ’s avonds laat en ook in het weekend geopend, handig dus voor de drukbezette Amsterdammers. Ook wordt er in deze stad vaak gewerkt met zoveel mogelijk natuurlijk producten.

Boek nu

Bekijk het hele salon overzicht op Treatwell en trakteer jezelf op een ontspannende en gezondheid bevorderende voetreflexmassage in Amsterdam.

In de categorie Massagesalons in Amsterdam varieert de prijs van € 19,5 tot € 290.