14 Massagesalons (Gezichtsmassage)
in Eindhoven gevonden


Wat andere mensen van QoQo Massage - Eindhoven vinden:
Heerlijke relaxmassage gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!Monique
Fijn, rustig en vrolijk sfeer. Masssage was lekker.tereza

Wat andere mensen van Ons beautysalon vinden:
Aardig personeel en zij zijn super goed in hun werk Complimenten.Laura
Super geholpen fijne kapster kom zeker terugJack

Wat andere mensen van Soap Treatment Store Eindhoven vinden:
De dames zijn altijd vriendelijk en beschaafd. De sfeer is very relaxing.Mark
Mijn haartjes waren helaas nog iets te kort, maar verder was alles top.Helma

Wat andere mensen van Boetiek Giselle vinden:
goede voorziening(en) met hartelijke ontvangst in fijne en praktische ambiance.Mariel
Ik werd snel geholpen, goede service, ik was heel tevreden!Sarah

De beste Massagesalons (Gezichtsmassage) in Eindhoven

Massagesalons in Eindhoven scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 410 stemmen.
87
gemiddeld

Gezichtsmassage in Eindhoven

Heb je vaak last van spanningen in je voorhoofd, slapen, kaak of hoofd? Dan kan een gezichtsmassage wonderen verrichten. Je kunt dit natuurlijk bij jezelf doen, maar het is veel ontspannender om het door een specialist te laten doen zodat jij heerlijk kunt relaxen en wegdromen tijdens de behandeling. Via Treatwell vind je verschillende salons in Eindhoven die een fijne gezichtsmassage aanbieden. Door het ruime aanbod kun je kiezen voor een massage die aansluit bij jouw wensen en behoefte. Zo kun je weer met een helder hoofd genieten van al het moois in Eindhoven.

Voordelen van een gezichtsmassage

Je gezicht en uitstraling worden door veel factoren beïnvloed. Denk maar aan voeding, levensstijl, emoties en invloeden van buitenaf zoals uitlaatgassen en de zon. De eventuele negatieve invloeden van deze factoren kunnen worden verminderd door middel van een gezichtsmassage. Het gezicht kent vele meridianen en acupunctuurpunten. Door deze specifieke punten te masseren, kan het onder andere de spanningen, hoofdpijn en vermoeidheid in je hoofd verlichten of wegnemen. Dit zorgt uiteraard voor opluchting en ontspanning, maar een goede massage is ook nog eens bevorderlijk voor een betere doorbloeding van het gezicht. Hierdoor ziet de huid er na de behandeling stralender en gezonder uit.

Ga voor een jongere uitstraling

Naast het verlichten van pijnen en klachten, kan een massage van het gezicht bijdragen aan een jongere uitstraling. Door de drukbewegingen wordt het huidherstellend vermogen gestimuleerd. Daarnaast zijn er specifieke gezichtsmassages die gefocust zijn op het verbeteren van de huid. Deze richten zich specifiek op de plaatsen in het gezicht waar de huid makkelijk kan gaan hangen. Bij een bindweefsel- of faceliftmassage worden de cellen in de huid aangezet tot vernieuwing en versteviging. Elastine en collageen worden sneller aangemaakt en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Hierdoor zul je merken dat de huid er beter uit gaat zien en je een jeugdige uitstraling krijgt.

Boek jouw massage gemakkelijk via Treatwell

Via treatwell.nl heb je een duidelijk overzicht van vele gezichtsmassages die worden gegeven in Eindhoven. Kies bijvoorbeeld voor een salon bij jou in de buurt of een massage die bij jou past. Je hebt 24 uur per dag toegang tot de agenda van de salons, waardoor je heel gemakkelijk een afspraak boekt wanneer jou dit het beste uitkomt. Laat je inspireren door reviews van vorige klanten en geniet van een heerlijke massage in Eindhoven.

In de categorie Massagesalons in Eindhoven varieert de prijs van € 8 tot € 165.