11 Massagesalons (Voetreflex massage)
in Groningen gevonden


Wat andere mensen van La Rheine vinden:
Super goed! Goeie behandeling gehad.Andrew
Echt super goed! Ga zeker weer:)Alexandra

De beste Massagesalons (Voetreflex massage) in Groningen

Massagesalons in Groningen scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 263 stemmen.
89
gemiddeld

Voetreflexmassage in Groningen

Zit jij niet helemaal lekker in je vel? Of heb klachten zoals hoofdpijn, waar je maar niet vanaf komt? Probeer dan eens voetreflexmassage. Voetreflex heft de blokkades in je lichaam op zodat je energie weer vrij kan stromen. Door op bepaalde drukpunten in de voeten te masseren worden klachten verminderd of zelf helemaal opgeheven.

In Groningen zijn de meeste massagesalons vlak buiten het stadscentrum te vinden. Combineer je behandeling met een ontspannende wandeling door het Noorderplantsoen of beklim de Martinitoren met al die nieuwe energie.

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een geneeswijze die er vanuit gaat dat het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten. Op de voeten, voetzolen, tenen en enkels bevinden zich ontzettend veel zenuwuiteinden, deze gebieden worden ook wel reflexgebieden genoemd. Als deze gebieden gemasseerd worden, wordt de energiedoorstroming en het zelfgenezend mechanisme van het lichaam gestimuleerd. Dit leidt weer tot een betere gezondheid, ontspanning en vitaliteit van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang haar effectiviteit.

Voordelen van voetreflexmassage

Een voetreflex behandeling is ontspannend en pijnloos. Vele psychische en fysieke klachten kunnen dankzij deze voetmassage worden verholpen.

Voetreflexzonetherapie geeft goede resultaten bij bijvoorbeeld:

  • - Hoofdpijn en migraine
  • - Menstruatie- en overgangsklachten
  • - Gewrichtsklachten
  • - Spijsverteringsklachten
  • - Stress
  • - Astma
  • - Vage klachten waar reguliere artsen geen lichamelijk oorzaak voor kunnen vinden

Boek jezelf vitaal en gezond

Herken je deze klachten? Zorg dan goed voor jezelf en blijf er dan niet te lang mee rondlopen. Boek via treatwell.nl een voetreflexmassage in een van de Groningse massagepraktijken en voel je weer lekker in je vel!

In de categorie Massagesalons in Groningen varieert de prijs van € 10 tot € 300.