4 Massagesalons (Ayurvedische massage)
in Haarlem gevonden

De beste Massagesalons (Ayurvedische massage) in Haarlem

Massagesalons in Haarlem scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 64 stemmen.
87
gemiddeld

Ayurvedische massage in Haarlem

Steeds meer mensen ontdekken de heilzame werking van Ayurvedische massages. Door heel Nederland zijn er massage- en beautysalons die de bijzondere massages aanbieden en zo ook in Haarlem. Een Ayurvedische massage zorgt ervoor dat je lichaam in balans blijft, door te focussen op bloedsomloop, vitale drukpunten, energiekanalen en het zelfhelend vermogen. Hierdoor werkt de massage niet alleen diep ontspannend, maar ook opwekkend zodat je na een massage heerlijk uitgerust bent en boordevol nieuwe energie zit.

Wat is een Ayurvedische massage?

Ayurveda is een traditionele Indiase gezondheidsleer en staat voor kennis (veda) van het leven (ayus). Ayurveda is meer dan 6000 jaar oud en gaat uit van 3 lichaamsenergieën of dosha’s, namelijk Vata (ether en lucht), Pitta (vuur) en Kapha (water en aarde). Gezond zijn betekent dat de drie dosha’s in balans zijn. Een goede manier om die balans te behouden is door het nemen van een Ayurvedische lichaamsmassage (Abhyanga). Deze stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam door het gebruik van warme kruidenoliën die worden afgestemd op jouw persoonlijke energiebalans.

Verschillende soorten Ayurvedische massages in Haarlem

In Haarlem kun je in verschillende massagesalons terecht voor een Ayurvedische massage. Je kunt hier trouwens niet alleen terecht voor een volledige Ayurvedische lichaamsmassage, maar ook voor een Ayurvedische voetmassage. Deze behandelt alleen de voeten, maar heeft hetzelfde opwekkende en ontspannende effect als een complete lichaamsmassage. Na een Ayurvedische massage voel je je kalm, evenwichtig en opgewekt. De massage verbetert de bloedsomloop, celstofwisseling en helpt om afvalstoffen uit het lichaam af te voeren.

Boek je Ayurvedische massage in Haarlem op treatwell.nl

Wil jij heel graag een Ayurvedische massage in Haarlem proberen? Of ben je al bekend met deze massage maar kun je er geen genoeg van krijgen? Ook dan boek je hem makkelijk en snel via treatwell.nl. Je kiest een behandeling en salon die bij jou passen en kunt supersnel terecht. Zo raak jij binnen no time weer in balans. Namasté!

In de categorie Massagesalons in Haarlem varieert de prijs van € 13,95 tot € 495.