140 Massagesalons (Full Body / Lichaamsmassage)
in Rotterdam gevonden


Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Super pedicure behandeling gehad!Valentine
Fijne massage en schone omgeving.Kim

Wat andere mensen van Zenn in the City vinden:
Heel zorgvuldig en liefdevol voor haar vak.Moana
Fijne plek, fijne sfeer en altijd tevredenamal

Wat andere mensen van House of Tranquillity vinden:
Het was erg leuk een vriendelijk welkom. 10 van 10!Attila
Vriendelijke man, fijne sfeer, goeie massage!Christine

Wat andere mensen van Aura Beauty Rotterdam vinden:
Super aardige vrouw! Ben erg blij met het resultaat en ga zeker weer terug.Nici

Wat andere mensen van The Beauty Lounge - Rotterdam vinden:
Altijd super behandeld door Brenda. Super mooie nagels weer??Jo-Ann
Nagels zijn weer super mooi ??Elize

De beste Massagesalons (Full Body / Lichaamsmassage) in Rotterdam

Massagesalons in Rotterdam scoren gemiddeld:
9.1 op basis van 2.043 stemmen.
91
gemiddeld

Lichaamsmassage in Rotterdam

In een drukke stad zoals Rotterdam ren je makkelijk van hot naar her. Van je werk, naar de sportschool, even langs de Markthal en weer door. Daarom is het fijn om je lichaam zo nu en dan wat rust te geven. Een lichaamsmassage is daarvoor ideaal. Via Treatwell vind je in Rotterdam een groot aanbod aan massagesalons waar je terecht kunt voor de nodige ontspanning. Kom even helemaal tot rust, zodat je daarna weer het bruisende leven van Rotterdam aankunt.

Ruim aanbod van massages

Lichaamsmassages zijn er in allerlei soorten en maten. Op treatwell.nl heb je dan ook ruim de keuze uit allerlei massages. Zo kun je bijvoorbeeld voor een heilzame massage gaan zoals de Chinese medische massage of een sportmassage. Heeft je lichaam meer behoefte aan ontspanning, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke ontspanningsmassage, hot stone massage of een kruidenstempel massage. Daarnaast zijn er in Rotterdam ook verschillende bijzondere massages te boeken. Denk daarbij aan een polariteits-, kaarsen- of een schelpenmassage. Elke massage heeft zo zijn eigen techniek en effecten. Omdat ieder lichaam anders is en zijn eigen behoeftes heeft, is het belangrijk om te kiezen voor een massage die bij jouw behoefte aansluit.

Een voedend massage

Er wordt weleens gezegd ‘je bent wat je eet’. Maar naast het consumeren, doet het tevens wonderen wanneer je huid met bepaalde voedingsstoffen gemasseerd wordt. Zo kun je bijvoorbeeld een honingmassage ondergaan. Honing bevat namelijk diverse suikers, mineralen en sporenelementen die de huid voeden. Voor net wat extra bescherming kun je ook voor een kokosmassage gaan. Naast de verzachtende werking laat de kokos een dun laagje achter op je huid voor extra bescherming van de droge en gevoelige huid. Voor de echte lekkerbekken bestaat er ook nog een champagnemassage of hot chocolat massage. Beide massages zijn een luxe verwennerij voor je lichaam en huid.

Boek jouw massage via Treatwell

Gun je lichaam en geest een moment van rust en ga voor een heerlijke lichaamsmassage die bij jou past. Op treatwell.nl vind je een compleet aanbod van lichaamsmassages in Rotterdam. Via de site kun je 24 uur per dag een massage boeken. Daarnaast heb je direct inzicht in de agenda van de salons waardoor je meteen ziet of er nog plek is op het moment dat jou het beste uitkomt. Wacht daarom niet langer en boek nu een afspraak!

In de categorie Massagesalons in Rotterdam varieert de prijs van € 15 tot € 395.