28 Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
Zeer nette salon en behulpzame medewerkstersRowa
Altijd weer super mooie wimpers! Aanrader!Saskia

Wat andere mensen van Ambrosia Beauty vinden:
Is een hele leuke salon ze hebben me haar heel mooi gevlochtenCheniva
Great place, staff very nice. I will visit again.Yvonne

De beste Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch) in Amsterdam

Nagelstudio’s in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 3.257 stemmen.
84
gemiddeld

Amsterdam

Amsterdam is de levendige hoofdstad van Nederland. De oude stad telt ruim 825.000 inwoners en is daarmee de grootste gemeente van Nederland. Er zijn veel bekende bezienswaardigheden in Amsterdam zoals het Anne Frank huis, het Rijksmuseum, de Wallen en Artis. Amsterdam is rijk aan vele culturen en telt inwoners van vele nationaliteiten. In deze grote stad is tijd voor jezelf maken naast het drukke leven heel belangrijk. Daarom is het aanbod in beauty- en wellness salons ontzettend groot. Je kunt bij deze salons ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven in Amsterdam en heerlijk ontspannen. Ook de keuze uit hand- en voetverzorging is heel groot in Amsterdam. Logisch, want je handen en vooral je voeten krijgen nog wat te verduren met het dynamische leven in Amsterdam. Je legt hier connecties en bouwt netwerken. Het is dus van belang om er verzorgd uit te zien van top tot teen! Er is voor ieder wat wils!

De pedicure specialist

De pedicure specialist heeft een professionele kijk op de gezondheid van jouw voeten. Voor de behandeling naar keuze wordt de conditie van jouw voeten geanalyseerd en kunnen er eventuele klachten besproken worden. Een regelmatige behandeling voor de voeten vermindert klachten, zoals bijvoorbeeld kalknagels, bevordert de gezondheid en is in een stad als Amsterdam, waar veel gefietst en gelopen wordt, zeker niet te veel gevraagd.

Cosmetische voetverzorging

Als je een cosmetische voetverzorging wilt, kunnen je voeten gepamperd worden met een voet- en onderbeenmassage, een nagelverzorging, het lakken van de nagels, een voetenbad, voetscrub en een verkoelend of verwarmend voetmasker. Een cosmetische pedicure is een heerlijke en ontspannende behandeling waarbij jij de Amsterdamse salon verlaat met prachtige sexy en zijdezachte voeten klaar voor een lange wilde stapnacht.

Medische voetverzorging

Een medische pedicure is gebaseerd op het behandelen van risicovoeten. Risicovoeten kunnen ontstaan ten gevolge van diabetes, reuma, spasticiteit en ouderdom. De medische pedicure beschikt over gespecialiseerde technieken waarmee voet- en nagelproblemen worden behandeld. De pedicure kan je ook advies geven over de juiste huidverzorgingsmiddelen en een juiste schoenkeuze zodat jij na een medische voetverzorging over voeten beschikt die als herboren voelen.

Voetverzorging bij sporters

Voeten zijn ontzettend belangrijk, maar de verzorging hiervan wordt vaak vergeten. In Amsterdam zijn er ontzettend veel parken waar joggers hun ochtendroutine uitvoeren, voetbalvelden waar potjes voetbal op gespeeld worden en ontelbaar andere sportverenigingen. Voor sporters is voetverzorging belangrijk. Als je voeten goed verzorgd zijn en in perfecte conditie, ben je sneller, wendbaarder en dus uiteindelijk succesvoller. De pedicure kan je ook raad geven in de beste sportschoen speciaal voor jouw voet. Maar zelfs als je niet op een sport zit, vergt de stad Amsterdam veel van je voeten. Amsterdam is een dynamische stad waar je continu met beide benen op de grond moet staan en hard moet werken voor je succes. Mede daarom is voetverzorging erg belangrijk.

Pedicure door visjes

Een opkomende trend is een voetverzorgingsbehandeling door Garra Rufa visjes. Bij deze behandeling kunt u uw voeten laten bungelen in een aquarium en de kleine visjes doen al het werk. Ze verwijderen dode huidcellen en zo zal uw huid zijdezacht aanvoelen.

Bij Treatwell kun je alle nagel- en voetverzorgingssalons rustig bekijken en 24/7 online een afspraak boeken!

In de categorie Nagelstudio’s in Amsterdam varieert de prijs van € 5 tot € 130.