24 Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

De beste Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch) in Amsterdam

Nagelstudio’s in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 4.424 stemmen.
84
gemiddeld

Een medische pedicure in Amsterdam

In Amsterdam leg je ongemerkt heel wat kilometers af. Je mist net de tram en besluit te gaan lopen om nog op tijd te zijn. Of je bent met een marathonsessie winkelen bezig en voor je het weet heb je heel wat meters in de benen. Je voeten hebben dus heel wat te verduren in Amsterdam. Je kunt last krijgen van pijnlijke voeten. Likdoorns kunnen opspelen of misschien heb je last van een ingroeiende nagel of een dikke knobbel bij je grote teen; allemaal ongemakken waar je zo snel mogelijk vanaf wilt. Je leven in Amsterdam is druk en hectisch en daar horen geen pijnlijke voeten bij. Gelukkig zijn er in Amsterdam talloze salons waar je terechtkunt voor een passende oplossing voor je voetprobleem.

Verschil tussen cosmetische pedicure en medisch pedicure

Je wilt in Amsterdam natuurlijk zonder pijn in je voeten gaan en staan waar je wilt. Misschien wil je een pedicure boeken, maar weet je niet zo goed het verschil tussen een cosmetische pedicure en een medisch pedicure. Bij beide behandelingen worden je voeten en huid- en nagelproblemen of aandoeningen aangepakt. De medisch pedicure kan bijvoorbeeld ook ortheses (een siliconen teenstukje) vervaardigen, anti-druktechnieken toepassen voor ontlasting van pijnlijke plekken, nagels repareren en nagelprothesen aanbrengen. Soms mogen bepaalde behandelingen niet worden toegepast omdat er sprake is van contra-indicatie: een symptoom of aandoening waardoor een behandeling niet geschikt is om uit te voeren. Als dit bij jou het geval is, stelt de medisch pedicure je hiervan op de hoogte. De behandelingen van de medisch pedicure zijn vooral gericht op het verminderen van pijn en op preventie. Er is nog een verschil tussen een pedicure en medisch pedicure: een medisch pedicure is gespecialiseerd in het behandelen van de risicovoet. Verder weet de medisch pedicure in Amsterdam precies wanneer het tijd is om je door te sturen naar een arts of podoloog.

Behandeling van risicovoeten

Misschien heb je last van een risicovoet en ben je op zoek naar een behandeling in Amsterdam. Je kunt in de categorie ‘risicovoet’ vallen als je lijdt aan diabetes, reuma, spasticiteit, maar ook verwaarlozing en ouderdom kunnen leiden tot een risicovoet. Heb je een risicovoet, dan loop je meer kans op complicaties. Voor een gespecialiseerde behandeling van de risicovoet kun je terecht bij een medisch pedicure in Amsterdam. Voor behandeling van de diabetische voet of de reumatische voet dient een medisch pedicure een gespecialiseerde opleiding met de aantekening ‘diabetische voet’ of ‘reumatische voet’ te behalen. De medische pedicure is speciaal bijgeschoold over de anatomie en fysiologische aspecten van de voeten en kan jouw voeten dus voetzorg op maat bieden. Behandeling van een risicovoet gebeurt volgens speciaal opgestelde richtlijnen met bijbehorende adviezen.

Treat your feet well

Het verzorgen van je voeten en teennagels worden nog wel eens overgeslagen en dat is jammer! Na een medische pedicure zien je voeten er beter uit én ben je verlicht van ongemakken, zoals pijnlijke eeltplekken, kloofjes, ingroeiende, harde teennagels. Met een goede voetverzorging voorkom je tevens klachten aan de voeten en nagelproblemen. Ga voor een deskundige behandeling langs bij de medisch pedicure en ga met de voeten bloot!

In de categorie Nagelstudio’s in Amsterdam varieert de prijs van € 5 tot € 130.