42 Nagelstudio’s (Pedicure)
in Eindhoven gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Ons beautysalon vinden:
Aardig personeel en zij zijn super goed in hun werk Complimenten.Laura
Super geholpen fijne kapster kom zeker terugJack

Wat andere mensen van Soap Treatment Store Eindhoven vinden:
De dames zijn altijd vriendelijk en beschaafd. De sfeer is very relaxing.Mark
Mijn haartjes waren helaas nog iets te kort, maar verder was alles top.Helma

De beste Nagelstudio’s (Pedicure) in Eindhoven

Nagelstudio’s in Eindhoven scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 955 stemmen.
86
gemiddeld

Pedicure in Eindhoven

In Eindhoven heb je een ruime keus aan beautysalons waar ze met liefde jouw voeten omtoveren tot een waar plaatje. Zo kun je in en rondom het stadscentrum terecht bij verschillende gespecialiseerde nagelsalons, luxe spa’s, moderne schoonheidssalons en gezellige aan-huis-beautysalons.

Cosmetische pedicure

De meeste salons bieden verschillende soorten pedicures aan. In Eindhoven vind je onder andere express, basis, spa, wellness, cosmetische en medische versies.

Wat de behandelingen precies inhouden, verschilt per salon. Vaak worden bij een korte pedicure je teennagels geknipt en gefreesd, het lichte eelt verwijderd en je voeten uiteindelijk ingecremed. Bij een wat uitgebreidere versie komt hier vaak het behandelen van al het overtollig eelt en likdoorns en een voetpakking, -scrub en -massage bij. In Eindhoven zie je vaak dat de nagelsalons gebruik maken van een nattechniek pedicuremotor, waarbij tijdens het frezen van nagels en eelt water vrijkomt. Dit zorgt voor verkoeling en maakt het verwijderen van bijvoorbeeld likdoorns vrijwel pijnloos.

Ook vind je in de lichtstad enkele salons die een fish spa treatment aanbieden. Tijdens deze behandeling knabbelen kleine Garra Rufa visjes de dode huidcellen van je voeten weg en verspreiden een helend enzym terwijl je met je voeten in een badje zit. Deze treatment zorgt er, dankzij de natuurlijke huidpeeling, voor dat je met heerlijk zachte voetjes naar huis gaat.

Pedicure en gellak

Vaak kun je de pedicures uitbreiden met het lakken van je teennagels. Gellak is een nagellak die 2 à 3 weken perfect blijft zitten en die bovendien je nagels beschermt. Op je teennagels blijft deze lak zelfs vaak langer zitten dan op je handen omdat je voeten bijna altijd door schoenen beschermd worden. Zo kun je dus wekenlang onbezorgd genieten van mooi gekleurde teennagels. Ook kun je vaak kiezen voor een French pedicure, hierbij worden je teennagels met een natuurlijke roze lak gelakt en wordt op de uiteinden een wit lijntje aangebracht. Dit creëert een verzorgde, natuurlijke look.

Je hebt vaak ook de optie om alleen je teennagels te lakken met nagellak of gellak zonder dat er een uitgebreide pedicure aan vooraf gaat. Handig voor als je niet zoveel tijd hebt, maar toch wilt genieten van een mooi kleurtje op je nagels.

Voetverzorging voor mannen

Tegenwoordig zijn pedicures ook voor mannen heel normaal. Laat je nagels bijvijlen en -knippen, je nagelriemen verzorgen en reken af met overtollig eelt en likdoorns. Zorg ervoor dat je je niet meer voor je voeten hoeft te schamen. Wacht niet te lang, om voetklachten te voorkomen en geniet van deze verzorgende, ontspannende en verkwikkende treatment.

Treat your feet!

Dus laat je vertroetelen door een pedicure bij jou in de buurt en geniet van prachtige voeten die weer gezien mogen worden. Via treatwell.nl is een afspraak makkelijk en snel gemaakt!

In de categorie Nagelstudio’s in Eindhoven varieert de prijs van € 2 tot € 160.