105 Nagelstudio’s (Manicure)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Heel zorgzaam en erg goeie massage. Heerlijkchristian
Fijne massage en schone omgeving.Kim

Wat andere mensen van House 4 Beauty vinden:
Ik ben weer fantastisch verzorgd.Zarife
Erg prettig! Ik ben er blij mee!Anne Ditta

Wat andere mensen van Beautysalon EasyFresh vinden:
Geweldige salon, heel klantvriendelijk en behulpzaam!Noorie
Het was maar een kort bezoekje, maar goeie indruk. !Leontien

De beste Nagelstudio’s (Manicure) in Rotterdam

Nagelstudio’s in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 2.001 stemmen.
86
gemiddeld

Manicure in Rotterdam

Verzorgde handen en nagels geven je een nette en professionele uitstraling. Als je zelf niet toekomt aan het behandelen van je nagels kun je dit ook snel en mooi laten doen in een nagelsalon. In Rotterdam kun je terecht voor een manicure met een French Manicure, gellak of een handmassage. Voor ieder wat wils!

Wat is een manicure?

Een manicure is een behandeling voor de handen, waarbij deze verzorgd en gevoed worden. Ook de nagels worden naar keuze gevijld, gevoed en gelakt. Een basis manicure bestaat over het algemeen uit het terugduwen van de nagelriemen, de verzorging van de nagelriemen, het vijlen van de nagels, het polijsten van de nagels en het lakken van de nagels met eventueel een topcoat. Ook worden de handen vaak ingesmeerd met een hydraterende of verzorgende lotion. Een meer uitgebreide of luxere manicure kan ook een handmassage, een scrub voor de handen, een ontspannend bad voor de handen en nagels of een paraffine behandeling bevatten. Ook kun je bij een manicure kiezen voor een basismanicure, het laten zetten van acrylnagels, een gellak, shellac of een luxe manicurebehandeling. Vaak duurt een behandeling tussen de 20 en 60 minuten, afhankelijk van het soort behandeling.

Wat is de prijs van een manicure?

Een manicure kost gemiddeld tussen de €15,- en €70,-. Veel salons bieden een manicure op verschillende manieren aan, waardoor de prijs per salon kan verschillen.

Hoe vaak een manicure behandeling herhalen?

Wil jij een manicure om je handen en nagels er verzorgd uit te laten zien? Dan is het voldoende om gemiddeld elke 2 tot 4 weken naar de specialist te gaan voor een manicure. Als je gellak of shellac hebt laten zetten kan het nodig zijn om na 4 of 5 weken je nagels bij te laten werken. Hoe vaak je naar de specialist gaat voor een manicure hangt dus af van welke behandeling je graag wilt en hoe graag je het bijgewerkt wil houden.

Een manicure in Rotterdam!

Bij Treatwell kun je 24/7 terecht om een manicure in Rotterdam te boeken. In Rotterdam zijn er veel salons waar ze je handen en nagels professioneel kunnen verzorgen en verwennen. Je kunt er in Rotterdam ook voor kiezen om je manicure te combineren met bijvoorbeeld een shellak of gellak treatment.

In de categorie Nagelstudio’s in Rotterdam varieert de prijs van € 5 tot € 69,5.