32 Nagelstudio’s (Pedicure)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Hair Budget vinden:
vriendelijk, meedenkend en goed gekniptRobin
Vriendelijke kapster en goed geknipt!Tess

Wat andere mensen van Laurent Salon & Spa vinden:
Hele fijne behandeling gehad van Jessica! Binnenkort weer!Anne
Jessica performed great, relaxing, professional serviceSVJETLANA

Wat andere mensen van Beautyfabrique vinden:
Vriendelijke behandeling en zeker voor herhaling vatbaar!!!!Bernadette
Prettige vriendelijke behandeling gehad. Kennis van zaken.Annelieke

De beste Nagelstudio’s (Pedicure) in Utrecht

Nagelstudio’s in Utrecht scoren gemiddeld:
8.3 op basis van 1.512 stemmen.
83
gemiddeld

Het belang van een cosmetische pedicure in Utrecht

Al in het oude Egypte (2400 v.C.) ontdekte men de grote voordelen van een pedicure. Voet-, been- en nagelverzorging was een belangrijk onderdeel van de religie en cultuur. Zo liet de kleur van je nagellak de sociale klasse zien waarin je zat. Met gouden instrumenten werd er in de middeleeuwen aandacht besteed aan likdoorns en eksterogen. Gelukkig zijn we die tijd voorbij en kan het nu makkelijker én professioneler. Boek in Utrecht bij één van de gediplomeerde pedicures een voetverzorging. Een pedicure verwijdert dode huidcellen, maakt je huid weer glad, zacht en gehydrateerd en een voetmassage stimuleert bovendien de bloedcirculatie. Vergeet je, als je met pretty hair and fabulous nails langs de Oudegracht flaneert, niet om ook je voeten te laten verzorgen?

Voor wie is een pedicure geschikt?

Of het nou wel of niet weer voor slippertjes is, een goede voetverzorging is never a bad idea. Een pedicure is niet alleen voor vrouwen of voeten die zichtbare zorg nodig hebben. Of je nu een marathonloper bent, jong of oud, goed of slecht ter been, iedereen is welkom. Heb je kalknagels? Draai niet om de hete brij heen en zet de eerste stap richting gezonde(re) voeten en nagels. Je hoeft geen problemen van je voeten of nagels te ondervinden om een pedicure te ondergaan. Een cosmetische pedicure is heerlijk én voorkomen is immers beter dan genezen.

Wat wordt er bij een pedicure gedaan?

Bij een cosmetische pedicure worden je voeten gedesinfecteerd. Eelt en likdoorns worden verwijderd en je nagels worden netjes geknipt of gevijld. Je nagels kunnen worden gefreesd (mechanisch dunner en gladder maken van de nagel) of gepolijst en je nagelriemen worden verwijderd en teruggeduwd. Daarnaast worden de dikke nagelwallen weggehaald en wordt er gekeken naar je voetzolen. Heb je eeltpitten en likdoorns, dan worden deze ook behandeld. Vaak wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke voetencrème en voetmassage en eventueel een transparante lak of kleurlak. Een behandeling duurt vaak tussen de 30 en 60 minuten en de professionele tools worden voor jouw hygiëne en veiligheid voor het gebruik ontsmet.

Boek je cosmetische pedicure in Utrecht

De tijd van zelf raspen, schaven en schuren is voorbij. Voelen je voeten aan als schuurpapier? Binnenkort niet meer! Boek een professionele en goede pedicure in Utrecht. Voor zachte voeten, mooi gelakte nagels en gewoon een heerlijk een momentje voor jezelf maak je via Treatwell snel en gemakkelijk een afspraak voor een pedicure.

In de categorie Nagelstudio’s in Utrecht varieert de prijs van € 3 tot € 160.