16 Nagelstudio’s (Shellac / Gellak)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beautyfabrique vinden:
Vriendelijke behandeling en zeker voor herhaling vatbaar!!!!Bernadette
Prettige vriendelijke behandeling gehad. Kennis van zaken.Annelieke

Wat andere mensen van Spa Cube vinden:
Fijne manicure behandeling. Zeer vriendelijke medewerkers en goede service.Riet
Fijne salon, heerlijke behandelingSimone

De beste Nagelstudio’s (Shellac / Gellak) in Utrecht

Nagelstudio’s in Utrecht scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 921 stemmen.
84
gemiddeld

Gellak in Utrecht

Wil je perfect gelakte en beschermde nagels? Kies dan voor gel nagellak, hier kun je minimaal twee weken van genieten. Gel nagellak is in vier jaar tijd ontzettend populair geworden. Ook in Utrecht kun je je nagels laten lakken met gellak. Er is een ruime keuze uit salons in Utrecht die een treatment met gellak aanbieden.

Wat is de prijs van gellak?

Een nieuwe set gellak kost gemiddeld tussen de €20,- en €40. De prijs verschilt per salon en het merk gel nagellak dat de salon gebruikt.

Hoe vaak gellak opnieuw aanbrengen?

Er wordt aanbevolen om na ongeveer twee tot vier weken een nieuwe gellak aan te brengen. Dit heeft te maken met de ‘uitgroei’; als je nagels groeien, groeit je gellak. Hierdoor krijg je onderaan je nagel een uitgroei. Op teen- en kunstnagels kun je gel nagellak een stuk langer laten zitten. Bij teennagels zelfs tot wel acht weken lang! Dit komt omdat de teennagels een stuk minder snel groeien.

Een nieuwe gellak wordt aangebracht nadat de oude gellak is verwijderd. Soms wordt er zelfs aangeraden om de nagels even te laten rusten en goed te verzorgen, dit kan zijn bij slappe en dunne nagels. Dan smeer je een aantal dagen geen nagellak op je nagels, maar vertroetel je ze met olie en handcrème. De oude gellak wordt verwijderd door middel van nagellakremover met aceton.

Hoe wordt gellak aangebracht?

Ten eerste wordt de nagel goed gereinigd, hierna wordt de gel nagellak laag voor laag aangebracht. De eerste laag is een base coat, daarna volgen twee laagjes kleur en als laatste een laagje top coat. Elke laag wordt uitgehard onder een UV-lamp. Dit duurt per laag 10 tot 60 seconden, afhankelijk van de sterkte van de UV-lamp en het merk gellak. In ongeveer 30 minuten zijn je nagels perfect gelakt en dan kun je er minimaal twee weken van genieten! Wil je je gel nagellak laten verwijderen? Het is belangrijk dat dat goed gebeurd en de eigen nagel niet wordt beschadigd; laat dit dus, als de mogelijkheid er is, altijd door de nagelspecialiste doen.

Gellak in Utrecht laten aanbrengen!

Ben je enthousiast geworden over gellak? In Utrecht zijn er vele salons die je kunnen helpen. Boek 24/7 je gellak treatment via Treatwell en geniet minimaal twee weken van prachtige nagels!

In de categorie Nagelstudio’s in Utrecht varieert de prijs van € 3 tot € 160.