313 Nagelstudio’s (Kunstnagels)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Flawser the Embassy vinden:
Very frienldy, nice people, good service!larisa
Fijne sfeer en een goede kapper!Rosalinde

Wat andere mensen van Cosmo Nails | Lashes - Lijnbaan vinden:
Very friendly, i'm going again.Rosi
Heel tevreden! Be Back Soon ??Mara

De beste Nagelstudio’s (Kunstnagels) in Heel Nederland

Nagelstudio’s in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 3.388 stemmen.
88
gemiddeld

Een nagelverlenging kan niet zonder kunstnagels, ook hoeven kunstnagels helemaal niet lang te zijn zoals veel mensen denken. Lees nu meer over wat kunstnagels nou eigenlijk precies zijn.

Acryl

  • Acrylnagels zijn harder dan gelnagels
  • Als je veel met water werkt zijn acrylnagels een aanrader
  • Verhardt zichzelf

Gel

  • Doet minder pijn als je ergens tegen aan stoot omdat gel zachter is
  • Heeft een uv-lamp nodig voor het uitharden
  • Hypoallergeen

Met acryl en gel kun je kunstnagels creëren die er natuurlijk uitzien

Verlenging met tips of zonder tips.

Als je de nagels wilt verlengen met kunstnagels dan kan dat met tips of zonder tips

Met tip

Tips zijn verlengstukjes van kunststof die op de nagels geplaatst worden. Eerst worden de tips op de nagels geplaatst en daaroverheen komt gel of acryl. Tips zijn meestal spierwit maar niet iedereen vindt dit mooi omdat het er onnatuurlijk uit kan zien.

Er zijn verschillende tips verkrijgbaar, zo heb je ook natural tips die van kleur iets geliger en transparanter zijn waardoor ze meer op een natuurlijke nagel lijken. Als je liever opvallende nagels wilt kun je tips gebruiken met verschillende kleuren of prints.

Tips zijn een essentieel onderdeel bij nagelverlenging met Acryl of Solar. Nageltips zorgen ervoor dat je je natuurlijke nagel kunt verlengen tot de door jouw gewenste lengte. Met een dikke of dunne lijm wordt de tip aangebracht.

Zonder tips

Nagelverlenging kan ook met een sjabloon in plaats van tips. Een sjabloon is een sticker die op de vingertop geplakt wordt. De specialist kan de nagel dan verlengen door gel of acryl op de sticker aan te brengen, wanneer de kunstnagel uitgehard is wordt de sticker weer verwijderd.

Versteviging

Je kunt ook kunstnagels nemen zonder je nagels te laten verlengen, misschien vindt je de lengte van je nagel wel goed goed genoeg of wil je je nagels laten uitgroeien, dan is nagelversteviging een goede keuze. Bij nagelversteviging wordt er gel of acryl op je eigen nagels aangebracht, Shellac(link naar artikel) is hier ook goed geschikt voor.

French manicure

Een French manicure is nail art waarbij je natuurlijk gelakte nagels krijgt met een witte halve maan op het uiteinde van je nagels, dit zorgt ervoor dat je nagels er netjes en verzorgd uitzien. Als je voor de eerste keer kunstnagels neemt wil je er misschien niet gelijk nail art bij, maar het gebeurt vaak dat vrouwen snel weer kiezen voor kunstnagels met nail art vanwege het mooie effect.

Nail art

Nail art is de versiering van je eigen nagels of kunstnagels, nail art is een breed begrip. Het varieert van kleine steentjes op de nagels tot uitgebreide tekeningen. Er is heel erg veel mogelijk. Nail art kan op natuurlijke nagels kunstnagels geplaatst worden.

Boek nu je kunstnagel afspraak bij Treatwell

Boek nu je nagel afspraak bij een van onze specialisten en voor je het weet heb je mooie, gezonde nagels. Bekijk direct de agenda jouw favoriete salon. Treatwell biedt je keuzevrijheid: je kunt online of in de salon betalen. Ook heeft Treatwell het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt.

In de categorie Nagelstudio’s in Heel Nederland varieert de prijs van € 5 tot € 250.