533 Nagelstudio’s (Shellac / Gellak)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Flawser the Embassy vinden:
Very frienldy, nice people, good service!larisa
Fijne sfeer en een goede kapper!Rosalinde

Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Heel zorgzaam en erg goeie massage. Heerlijkchristian
Fijne massage en schone omgeving.Kim

Wat andere mensen van Karissma Nails vinden:
zoals altijd heel professioneel en ook heel persoonlijkCaitlin
Absolutely fantastic. Highly reccomened.Brittany

De beste Nagelstudio’s (Shellac / Gellak) in Heel Nederland

Nagelstudio’s in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 4.603 stemmen.
89
gemiddeld

Gellak

Ondanks dat gel nagellak nog een vrij nieuwe behandeling is, is dit nu al de populairste behandeling bij de nagelstyliste! Gel nagellak, soak off gell en gelpolish zijn andere benamingen voor gellak.

Gellak is ideaal voor als je geen kunstnagels wilt, maar wel langdurig wilt genieten van mooie nagels. Je kunt het eigenlijk zien als een tussenweg tussen gelnagels en mooi gelakte nagels. Gel nagellak bladert niet af, zorgt ervoor dat scheuren en afbreken wordt geminimaliseerd en dat de nagels tegen een stootje kunnen.

Geschiedenis gellak

Ruim vier jaar geleden kwam de eerste gellak op de markt. Deze gellak was van het merk CND en werd Shellac genoemd. Sinds dien zijn de nagellakjes die ruim twee weken blijven zitten ontzettend populair in de professionele salons. Nu zijn er veel meer merken die gellak aanbieden. Elke nagelstyliste heeft haar eigen voorkeur qua merken, de meest gebruikte merken bij Treatwell zijn: CND, O.P.I en Essie.

Hoe wordt gellak aangebracht?

Gel nagellak wordt net als gewone nagellak aangebracht door middel van een base coat, een kleur en een top coat. Dit wordt allemaal, laag voor laag, aangebracht op een goed gereinigde nagel. Het verschil is dat elke laag lak moet uitharden onder een UV-lamp. Dit duurt per laag 10 tot 60 seconden, afhankelijk van welk merk en welke sterkte UV-lamp er wordt gebruikt. In ongeveer 30 minuten is de lak aangebracht en kun je er minimaal twee weken van genieten! Wil je je gel nagellak laten verwijderen? Laat dit dan door de nagelstyliste doen! Het is belangrijk dat het goed gebeurd en de eigen nagel niet wordt beschadigd.

Wat is de prijs van gellak?

De gemiddelde prijs van een nieuwe set gellak ligt tussen de €20,- en €40,-. De prijs van gel nagellak verschilt per salon en merk gellak.

Hoe vaak gellak vernieuwen?

Gellak moet, afhankelijk van de ‘uitgroei’, na ongeveer twee tot vier weken opnieuw aangebracht worden. Heb je gel nagellak op je teennagels? Dan kun je tot wel acht weken genieten van je gelakte nagels.

Bij het vernieuwen van de gel nagellak wordt eerst de oude gel nagellak verwijderd, door middel van nagellakremover met aceton, daarna wordt de nieuwe lak aangebracht. Bij veel salons kun je de gellak combineren met een heerlijke manicure, dan worden zowel je handen als nagels verzorgd.

Gellak ervaringen

De voordelen van gellak zijn:

  • Beschermd en verstevigd de nagel;
  • Voordeliger dan kunstnagels;
  • Heb je zin in een ander kleurtje? Dan kun je dit gewoon over de gelnagellak heen lakken;
  • Blijft minimaal twee weken mooi zitten.

De nadelen van gellak zijn:

  • Geef je nagels een paar dagen ‘rust’ tussen de gellak-sessies door, zo blijven je eigen nagels mooi;
  • Het verwijderen duurt langer dan het verwijderen van gewone nagellak.

Ben ik geschikt voor gellak?

In feite kan iedereen genieten van gellak. Wel is het zo dat hoe beter de conditie van je eigen nagels is, hoe beter de lak blijft zitten. Gellak is ook een oplossing voor de nagelbijters. Dit komt omdat je nagels een stukje dikker en steviger zijn, waardoor het bijten wat lastiger gaat en je nagels rustig kunnen groeien.

Boek nu je afspraak!

Ben je enthousiast geworden over de gellak? Boek dan nu, 24/7, je treatment via Treatwell en geniet minimaal twee weken van prachtige nagels!

In de categorie Nagelstudio’s in Heel Nederland varieert de prijs van € 0,5 tot € 130.