2 Ontharen & IPL salons (Scheren)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Ontharen & IPL salons (Scheren) in Amsterdam

Ontharen & IPL salons in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 31 stemmen.
89
gemiddeld

Scheren in Amsterdam

De baard is al geruime tijd niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld. Mannen kiezen massaal voor deze stoere look en laten het blotebillengezicht voortaan links liggen. Een goede verzorging van het gezichtshaar is daarentegen wel een must. Mannenkappers en barbiers of barbershops schieten als paddestoelen uit de grond om alle baarden netjes te knippen, contouren, scheren of trimmen. Ook de ouderwetse scheerbeurt is door deze trend weer helemaal terug van weggeweest.

Kapsel scheren in Amsterdam

Niet alleen de baard kan geschoren worden. Ook geschoren kapsels zijn ontzettend populair. Denk hierbij aan de buzzcut - een zeer kort geschoren of zelfs gemillimeterd kapsel - of de undercut. Dit laatste kapsel is minstens net zo populair als de baard en deze twee worden vaak in combinatie met elkaar gedragen. Het haar wordt aan de zijkanten kort of zelfs helemaal opgeschoren en bovenop het hoofd langer gelaten. Ook wordt de undercut vaak gecombineerd met de fade. In dat geval worden de zijkanten geleidelijk aan weg geschoren zodat er een subtiele overgang ontstaat en het kapsel als het ware ‘vervaagd’. Al deze kapsels kunnen zowel met een scheermes als met de tondeuse worden geschoren. Jouw kapper kan je precies vertellen welke scheermethode het meest geschikt is voor jou.

Kies je scheerbeurt in Amsterdam

Scheren kan op veel verschillende manieren. Nat, droog, met een kwast en mes of met de tondeuse; alles is mogelijk in Amsterdam. Wil je van een scheerbeurt een complete scheerervaring maken? Breng dan zeker eens een bezoek aan een authentieke barbier of barbershop. Deze vaak prachtig ingerichte salons met retro look verwennen je met bijzondere producten en technieken zodat je niet alleen met een goede look, maar ook met een goed gevoel de salon verlaat. Het scheren is hier tot een waar ambacht verheven dat met liefde en passie door de barbiers wordt uitgeoefend.

Boek je scheerbeurt in Amsterdam op Treatwell.nl

Kan jouw baard of kapsel wel een opfrisser gebruiken? Boek dan snel een fijne scheerbeurt op treatwell.nl. Hier staan alle salons en behandelingen overzichtelijk onder elkaar zodat je alleen nog maar een keuze hoeft te maken en hoeft te betalen. Supermakkelijk en supersnel dus! Zo zijn jouw baard en kapsel binnen no time weer in shape.

In de categorie Ontharen & IPL salons in Amsterdam varieert de prijs van € 10 tot € 32.